Είχε πέσει στο “τραπέζι” η λύση Όλε Σκόμποε, αλλά…

Η ιστορία έγραψε ότι ο Σούλης Παπαδόπουλος δεν κατάφερε να αναστρέψει την κατάσταση, έχοντας το τιμόνι του Άρη στα χέρια. Εκ του αποτελέσματος απέτυχε, έχοντας την διαχείριση του αγωνιστικού τμήματος για περίπου τρεις μήνες.

Παρά τις επίσημες και αντιφατικές διαψεύσεις (“δεν τέθηκε θέμα αποχώρησης Παπαδόπουλου, αλλά συζητήσαμε με τον Φοιρό και μας είπε ότι δεν θα βοηθούσε την ομάδα η αντικατάστασή του…”), είναι γεγονός ότι στο “τραπέζι” του διοικητικού συμβουλίου έπεσε το θέμα της αλλαγής του 47χρονου προπονητή, αμέσως μετά τις… αλχημείες στον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο και πριν από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Υπήρχαν απόψεις που εκφράστηκαν έντονα μάλιστα στο διοικητικό συμβούλιο ότι πρέπει να επέλθει ένα ηλεκτροσόκ, έστω και την ύστατη στιγμή, ειδικά πριν από το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, μια και πολλοί διαπίστωσαν ότι ο Παπαδόπουλος δεν μπορούσε να βοηθήσει περισσότερο την ομάδα.

Τότε μάλιστα, ανάμεσα στις λύσεις που προτάθηκαν, πέρα από λύσεις εκ των έσω (π.χ. κοουτσάρισμα από Φοιρό, Μπουγιουκλή, Μπιμπισίδη, αυτό που ουσιαστικά έγινε τώρα) να προστεθεί στο τιμ ο Όλε Σκόμποε, ο οποίος μάλιστα ήταν από τότε στην Ελλάδα και συνεχίζει να βρίσκεται, ώστε να επιτευχθεί τουλάχιστον μια αλλαγή κλίματος!

Πρόταση που υποστήριξαν αρκετά μέλη του δ.σ., αλλά τελικά αποφασίστηκε να συνεχίσει ο Παπαδόπουλος, με το γνωστό σε όλους αποτέλεσμα. O Άρης δεν έγινε… Μπαρτσελόνα, δεν κατάφερε να νικήσει μέχρι και τώρα και στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη απλά “επικυρώθηκε” ο τρίτος υποβιβασμός του.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ο Ολε Σκόμποε συνεχίζει την παραμονή του στην Ελλάδα και ενημέρωσε τους ανθρώπους του Άρη ότι επιθυμεί να παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης την Κυριακή, ενώ ίσως δει και τον αγώνα της Κ20.

To Top