«Εγκλήματα» κατά συρροή! Έβγαιναν φωτογραφίες με τους παίκτες, αλλά δεν κατέθεσαν συμβόλαια!

Ο Άρης είναι στον αέρα, περιμένοντας με αγωνία να μάθει πού θα παίξει στη νέα χρονιά. Εάν καταφέρει να παίξει με τα όσα τραγικά έχουν κάνει (και) τους τελευταίους μήνες οι παράγοντες του.

Όπως αποδεικνύεται τελικά, τα «εγκλήματα» της διοίκησης Στεφανίδη ήταν κατά συρροή. Την ώρα που τάιζαν με φύκια για μεταξωτές κορδέλες τον κόσμο και έβγαιναν… φωτογραφίες με ποδοσφαιριστές που υπέγραφαν στον Άρη, αποδεικνύεται ότι δεν υπήρχε κανένα συμβόλαιο κατατεθειμένο! Kαι τώρα σχεδόν όλη η ομάδα είναι στους… πέντε ανέμους, “γυμνή” από παίκτες!

Χαρακτηριστικά παραδείγματα, οι περιπτώσεις των Ψυχογιού (κατέθεσαν το… παράβολο, αλλά ποτέ το συμβόλαιο), Σταυρόπουλου και των νέων μεταγραφών (Λιόνης,Νικολόπουλος, Καπνίδης, Λιόλιος, Σανιά). Τα μόνα συμβόλαια που ισχύουν από πέρσι είναι των Γκελή, Ρένια, Λεμονή, Τσιάρα, Γκόλια, ενώ μέσα στο… χάος δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για τους Σουνά και Γιαννίτση των οποίων τα συμβόλαια τροποποιήθηκαν!

Kανείς δεν προνόησε να στείλει τα συμβόλαια, τη στιγμή μάλιστα που οι παράγοντες της διοίκησης διαβεβαίωναν ότι είχαν την λύση με την έκδοση των δελτίων στο… τσεπάκι τους και ότι θα εξασφάλιζαν σίγουρα φορολογική και ασφαλιστική ενημερότητα για να εγκριθούν. Εκτός κι αν τελικά γνώριζαν βδομάδες πριν ότι δεν υπάρχει βιωσιμότητα Άρη στη Β’ εθνική, ότι δεν θα έπαιρναν δελτία ή ότι ο Άρης θα έπαιζε στη… Γ’ εθνική και προφανώς δεν μπήκαν στον “κόπο” να στείλουν τα συμβόλαια!

To Top