“Εγκλημα” με τη δήλωση συμμετοχής στο κύπελλο, παρά τις αντιρρήσεις των νομικών! Η ΠΑΕ δεν δήλωσε ποτέ συμμετοχή στη Β΄ εθνική!

Απίστευτα πράγματα συνεβήσαν τον Άρη τους τελευταίους μήνες! Τελικά όπως διαπίστωσαν οι άνθρωποι της ΚΜΑ και του ΑΣ, θέλοντας να «τρέξουν» τα διαδικαστικά της «επόμενης μέρας» είναι ότι η ΠΑΕ Άρης δεν είχε κάνει ποτέ έγγραφη δήλωση συμμετοχής στη Football League!

Όπως ενημερώθηκαν χθες οι άνθρωποι της ΚΜΑ και του ΑΣ, ο Άρης έκανε απλά εκδήλωση επιθυμίας για την οποία δεν απαιτείται δήλωση ανάκλησης! Η έγγραφη δήλωση συμμετοχής απαιτούσε και ένα υψηλό παράβολο μερικών χιλιάδων ευρώ και δεν είχε γίνει…

Οι νομικοί των κίτρινων είχαν ενημερώσει την ΠΑΕ για την «παγίδα» του κυπέλλου, δηλαδή μια δήλωση συμμετοχής στη διοργάνωση θα μπορούσε να δημιουργήσει διαδικαστικά προβλήματα από τη στιγμή που ήταν όλα στον αέρα! Σε μια από τις τελευταίες συσκέψεις προτάθηκε από τους νομικούς να μην δηλώσει ο Άρης συμμετοχή στο κύπελλο (από τη στιγμή που δεν είχε δηλώσει συμμετοχή στη Β΄εθνική), αλλά η διοίκηση της ΠΑΕ προχώρησε…

Πολλοί μιλούν σήμερα για “έγκλημα” της διοίκησης! Εάν σήμερα, δεν είχε δηλώσει ο Άρης στο κύπελλο, τότε θα είχαν ξεπεραστεί πολλά προβλήματα σε ότι αφορά την μετάβαση στην “επόμενη μέρα”.

Σε ότι αφορά το κύπελλο, υπενθυμίζουμε ότι είναι υποχρεωτικό να γίνει δήλωση μη συμμετοχής στην ΕΠΟ. Όπως είναι γνωστό, ο Άρης έχει κληρωθεί με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς στο κύπελλο, το πρώτο παιχνίδι είναι στις 29 Αυγούστου και θα πρέπει μέχρι τότε να αποσυρθεί, μια και αν αγωνιστεί δεν μπορεί να παίξει στη Γ΄εθνική.

Από κει και πέρα, η Football League 2, όπως δήλωσε ο υπεύθυνος της επιτροπής πρωταθλήματος Μιχάλης Τζανόπουλος στο PRESSARIS, είναι αποφασισμένη να περιμένει τον Άρη. Ακόμη και σιωπηρά μέχρι την Παρασκευή 29 Αυγούστου που θα δηλωθούν οι όμιλοι.

To Top