“Εγώ τoν Άρη τον βρήκα στην Α1 και εκεί θέλω να τον ξαναδώ!”

Την πρώτη της συγκέντρωση ενόψει της νέα αγωνιστικής περιόδου πραγματοποίησε σήμερα το απόγευμα η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη και η νέα αρχηγός του τμήματος, Μερόπη Καλανταρίδου, η οποία είναι η μοναδική αθλήτρια που παρέμεινε από την περσινή ομάδα, μίλησε στο PRESSARIS για την καινούρια αυτή πρόκληση.

Να σημειωθεί ότι η έμπειρη κεντρική, που πέρυσι αποτέλεσε μία από τις πλέον σταθερές παίκτριες των «κίτρινων», θα φορέσει για ένατη χρονιά τα “κιτρινόμαυρα”, ενώ θα πάρει φέτος και το περιβραχιόνιο της αρχηγού.

«Η ομάδα ενισχύθηκε σημαντικά κατά την μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, καθώς ήρθαν καλές παίκτριες, που θα μπορέσουν να προσφέρουν στην προσπάθεια που γίνεται για άνοδο. Επίσης, άλλαξε και ο προπονητής, ήρθε ο κ. Σολκίδης, τον οποίο εγώ μπορεί να μην τον ξέρω, καθώς δεν έχουμε συνεργαστεί στο παρελθόν, έχω ακούσει, όμως, τα καλύτερα», τόνισε αρχικά, για να προσθέσει, αναφερόμενη στο πόσο ψηλά έχει μπει ο πήχης: «Η επάνοδος στη μεγάλη κατηγορία είναι ο βασικός μας στόχος και θεωρώ ότι οι προϋποθέσεις είναι κατάλληλες. Εγώ την ομάδα την βρήκα στην Α1, όταν ήρθα πριν από οχτώ χρόνια από τον Αρχέλαο και εκεί θέλω να την ξαναδώ!».

Επίσης, ερωτηθείσα για το τι θα πρέπει να προσέξει φέτος ο Άρης, σε σχέση με την περσινή χρονιά, ώστε να τσεκάρει αυτός το εισιτήριο της ανόδου, τόνισε: «Η περσινή χρονιά ήταν κάπως περίεργη και σημαδεύτηκε από ατυχείς συγκυρίες. Μας επηρέασε πάρα πολύ η απώλεια του Γιώργου του Περσιανλή. Επίσης, έπαιξε ρόλο το γεγονός ότι, όταν ήρθαν οι δυσκολίες, η μία παίκτρια δεν κάλυψε την άλλη και έτσι δεν πετύχαμε τον στόχο της», με την ίδια να υπογραμμίζει, πάντως, για την προηγούμενη σεζόν: «Από τα όσα χρόνια είμαι στον Άρη, ήταν η καλύτερη χρονιά από πλευράς οργάνωσης και λειτουργίας του τμήματος. Όλα λειτούργησαν άψογα…», για να καταλήξει: «Αξίζει, λοιπόν, φέτος να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για την άνοδο, ώστε να την αφιερώσουμε σε όσους είναι κοντά στην ομάδα».

To Top