Εικόνες από την επίσκεψη της αντιπροσωπείας του Άρη στον Κοντονή! Απαίτηση η νομιμότητα! (photos-video)

Στο γραφείο του υφυπουργού αθλητισμού Σταύρου Κοντονή βρίσκεται μετά τις 12 το μεσημέρι η αντιπροσωπεία του Άρη προκειμένου να ζητήσει την εφαρμογή της νομιμότητας.

kalas_groliosΟ επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος του Άρη Άλεξ Κάλας με τον αδελφό του Δημήτρη Καλαϊτζίδη, μαζί με τους δύο νομικούς της ομάδας Χρήστο Γρόλλιο και Βαγγέλη Χατζηιωάννου συμμετέχουν στην αντιπροσωπεία αυτή.

Βασικό αντικείμενο της συνάντησης είναι η προσπάθεια του Άρη να διεκδικήσει την άνοδό του στην Football League μέσω αγώνων μπαράζ, με δεδομένη την εφαρμογή των όσων προβλέπουν οι νόμοι και ο ΚΑΠ.

Οι άνθρωποι του Άρη γνωρίζουν, βέβαια, πως ο Σταύρος Κοντονής δεν έχει την δικαιοδοσία να επιβάλλει κάτι τέτοιο, όπως δήλωσε και χθες σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του ωστόσο, θεωρούν πως είναι σωστό ο υφυπουργός αθλητισμού να γίνει κοινωνός των αιτημάτων τους προκειμένου να συμβάλλει όπως μπορεί για την τήρηση της νομιμότητας.

Διαβάστε ΕΔΩ το σχετικό ρεπορτάζ

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο από την επίσκεψη της κιτρινόμαυρης αντιπροσωπείας στον Κοντονή, όπως τις δημοσίευσε το metrosport.gr:

kalas_grolios2

To Top