Εκδικάστηκαν οι τρεις προσφυγές, αύριο για Κατίδη και Σανκαρέ

Μια ακόμη δύσκολη δικαστική μάχη είχε και σήμερα ο Άρης. Μια και εκδικάστηκαν  οι προσφυγές των Ντάρσι Νέτο και Νάτσο Γκαρσία, αλλά και του Κώστα Μενδρινού.

Ο βραζιλιάνος αξιώνει 1 εκατομμύριο ευρώ, ενώ από την άλλη ο βολιβιανός 750.000 ευρώ.Ο Μενδρινός 68.000 ευρώ. Ο Άρης στην επιτροπή επίλυσης οικονομικών διαφορών της ΕΠΟ εκπροσωπήθηκε από τον Χρή στο Γρόλλιο. Ως μάρτυρας κατέθεσε ο Πάνος Στεφανίδης από τη διοικούσα επιτροπή.

Στην υποθεση Νάτσο κατατέθηκε υπόμνημα, ενώ γι αυτήν του Νέτο πήρε προθεσμία ο Άρης για την κατάθεση υπομνήματος μέχρι την ερχόμενη Παρασκευή. Όσο για την περίτπωση του Μενδρινού έχει επιτευχθεί συμβιβαστική λύση ανάμεσα στις δύο πλευρές.

 Παράλληλα με την εκδίκαση των υποθέσεων, γίνονται κάποιες προσπάθειες για να βρεθούν γέφυρες επικοινωνίας με τους ποδοσφαιριστές, ώστε να επιτευχθούν διακανονισμοί μαζί τους.

Αύριο 31 Ιουλίου θα συζητηθούν οι εφέσεις στις προσφυγές των Γιώργου Κατίδη και Καλίφα Σανκαρέ. Οι κίτρινοι θα προσπαθήσουν να πάρουν αναβολή στις υποθέσεις αυτές για να κερδηθεί χρόνος.

To Top