ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Εκδικάστηκε η αίτηση αναψηλάφησης, αναμονή, αγωνία και αυξημένες ελπίδες για δικαίωση του Άρη!

Εκδικάστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής (28/8) η αίτηση αναψηλάφησης της υπόθεσης για τη συμπλήρωση των κενών στη Β’ Εθνική στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.

Οι πληροφορίες από την Αθήνα δίνουν την αίσθηση ότι έστω και την ύστατη ώρα θα αποδοθεί δικαιοσύνη και θα γίνουν οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο δυο δευτεραθλητών, από τους τέσσερις της Γ΄εθνικής στη Football League.

Η αποκάλυψη του εγγράφου που φέρει την υπογραφή του προέδρου της ΕΠΟ Γιώργου Γκιρτζίκη, μετά τις ενέργειες της ΑΕ Καραϊσκάκης, σε συνδυασμό με την νομική προσπάθεια του Άρη αύξησε τις ελπίδες για την άνοδο.

Οι τέσσερις ενδιαφερόμενες ομάδες (Άρης, Α.Ε. Καραϊσκάκης, Παναργειακός και Κηφισιά) ανέλυσαν για την ανάγκη να διορθωθεί η αρχική εσφαλμένη απόφαση υπογραμμίζοντας ότι η εφαρμογή της τροποποίησης του ΚΑΠ στο άρθρο 4 παράγραφος 2 περί μη συμπλήρωσης κενών για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί παρά να έχει εφαρμογή μόνο στο τέλος της σεζόν 2015-16και όχι στο ξεκίνημά της.

Κάτι που σημαίνει πρακτικά ότι θα πρέπει να συμπληρωθούν οι δύο κενές θέσεις στη Β’ Εθνική από τις οικειοθελείς αποχωρήσεις ΟΦΗ και Νίκης Βόλου με τη διεξαγωγή αγώνων μπαράζ ανάμεσα στις προαναφερόμενες τέσσερις περσινές δευτεραθλήτριες της Γ’ Εθνικής.

Ο Άρης μετά από ένα τριήμερο κινητοποιήσεων του κόσμου, αλλά και νομικών ενεργειών βρίσκεται πλέον σε κατάσταση αναμονής. Η αγωνία του κόσμου είναι δεδομένη και όλοι αναμένουν (ίσως και εντός της ημέρας) τα ευχάριστα νέα…

 

To Top