Εκπνέει σήμερα το τελεσίγραφο στον Λάσκαρη, παραμένει άφαντος…

Το τελεσίγραφο του Ερασιτέχνη Άρη και της ομάδας των Αρειανών επιχειρηματιών προς τον Νίκο Λάσκαρη λήγει σήμερα στις 11 το πρωί και μέχρι χθες το βράδυ ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ ήταν άφαντος. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Είναι προφανές ότι με τη στάση του μέχρι και σήμερα δεν δείχνει την παραμικρή διάθεση να απεμπλακεί από την ΚΑΕ, την ώρα που δεν λειτουργεί απολύτως τίποτα στην εταιρεία του, καθώς οι υπάλληλοι των γραφείων έχουν κάνει επίσχεση εργασίας, τα απαγορευτικά μεταγραφών από τη FIBA αυξάνονται και τα χρέη ξεπερνούν τα 4,5 εκατ. ευρώ.

Αν στείλει υπογεγραμμένο το πληρεξούσιο που έχει ζητήσει ο Ερασιτέχνης, με το οποίο θα δεσμεύεται ότι δεν θα μετοχοποιήσει τα χρήματα που φέρεται να έχει βάλει ως δάνειο ή ταμειακή διευκόλυνση στην ΚΑΕ, τότε θα ανοίξει ο δρόμος για τη μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ και αυτό θα αποτελέσει το πρώτο από μια σειρά ενεργειών για την διάσωση του μπασκετικού τμήματος.

Σε διαφορετική περίπτωση παύει να ισχύει η πρόταση της πλευράς των Αρειανών επιχειρηματιών και ο Λάσκαρης μπαίνει ακόμα πιο βαθιά στο αδιέξοδο που δημιούργησε, ενώ παύει να λειτουργεί και η πενταμελής επιτροπή που σύστησε ο Ερασιτέχνης.

To Top