Ελάτε να “βουλιάξουμε” τη Μίκρα και μετά… ραντεβού στο Κλεάνθης Βικελίδης κοντά στο ποδόσφαιρο!

Τα δύσκολα πέρασαν για την ομάδα βόλεϊ, αφού μπορεί να μην ξεκινήσαμε με τον καλύτερο τρόπο στο φετινό πρωτάθλημα, όμως, στα δύο τελευταία παιχνίδια δείξαμε ότι αρχίζουμε να βρίσκουμε τον δρόμο μας. Το κλίμα, λοιπόν, έχει αντιστραφεί και πλέον μπορούμε να καλύψουμε το χαμένο βαθμολογικό έδαφος.

Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας το Σάββατο (14/12) κόντρα στην ΑΕΚ, η οποία διαθέτει μία καλή ομάδα. Στόχος μας είναι η νίκη, προκειμένου να… τριτώσει το καλό, και για το λόγο αυτόν είμαστε αποφασισμένοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προκειμένου να την κατακτήσουμε.

Φυσικά, θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας…. Να έρθει στη Μίκρα στις 21:00 και να «βουλιάξει» το γήπεδο!

Επίσης, ήταν μία ευχάριστη έκπληξη για εμάς όλους στην ομάδα η έλευση του Ντεσπέιν, ενός πολύ καλού παίκτη. Σίγουρα, αξίζουν συγχαρητήρια στη διοίκηση γι΄ αυτή τη μεγάλη μεταγραφή, που πραγματοποίησε. Ωστόσο, θέλουμε να κρατήσουμε χαμηλά την μπάλα και να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, ώστε στο τέλος να κάνουμε «ταμείο».

Φυσικά, δεν θα πρέπει να ξεχάσουμε και το ποδοσφαιρικό τμήμα, το οποίο προσπαθεί να βρει και αυτό τον δρόμο του. Το μυαλό όλων μας είναι και στα μυαλά, που απαρτίζουν την ποδοσφαιρική ομάδα του Άρη, γιατί αναγνωρίζουμε ότι αν πηγαίνει καλά ο ποδοσφαιρικός Άρης, πηγαίνει καλά και όλος ο σύλλογος.

Εύχομαι την Κυριακή να μπορέσουμε να πάρουμε την πρώτη μας φετινή εντός έδρας νίκη απέναντι σ΄  έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι ο Ολυμπιακός. Και εμείς οι παίκτες του βόλεϊ, από την πλευρά μας, θα είμαστε εκεί. Ραντεβού στο «Κλ. Βικελίδης», λοιπόν….

To Top