ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ελάχιστη κατανάλωση 60€ για… προνομιακές ξαπλώστρες!

Κάποιοι φαίνεται πως δεν έχουν συνειδητοποιήσει τι συμβαίνει γύρω τους και νιώθουν ότι δεν τους αγγίζει ούτε η κρίση, ούτε οι τραπεζικοί περιορισμοί, ούτε τα μνημόνια.

Έως και 60€ κατανάλωση ζητά να κάνεις γνωστό beach bar της Θάσου για να απολαύσεις τις προνομιακές… ξαπλώστρες μαξιλάρες που διαθέτει στους πελάτες του. Βέβαια, όπως λένε στο protoplano.gr τουρίστες που βρέθηκαν στη Θάσο, το ποσό αυτό αφορά την κατανάλωση όλης της παρέας και οι συγκεκριμένοι χώροι μπορούν να φιλοξενήσουν 6 άτομα, έτσι το ποσό… πέφτει στα 10€ ανά άτομο.

Από την άλλη, εφόσον υπάρχουν ακόμη πελάτες που πληρώνουν, γιατί και οι καταστηματάρχες να μην θέτουν τέτοιους όρους; Να σημειωθεί, όμως, πως επί της ουσίας, στο συγκεκριμένο beach bar χρέωση για τις ξαπλώστρες δεν υφίσταται, παρά μόνο η υποχρέωση ελάχιστης κατανάλωσης.

Σε άλλες παραλίες του πανέμορφου νησιού η χρέωση για δύο ξαπλώστρες και μία ομπρέλα είναι στα 7€, ανεξάρτητα από την κατανάλωση που θα κάνετε.

Υπάρχουν βέβαια και εκείνοι οι επιχειρηματίες που δεν χρεώνουν τις ξαπλώστρες και δεν επιβάλλουν ελάχιστο όριο κατανάλωσης, αλλά τις παρέχουν δωρεάν και πληρώνετε μόνο ό,τι καταναλώσετε από το beach bar.

Διαλέγετε και παίρνετε…

Πηγή: protoplano.gr

To Top