ΜΠΑΣΚΕΤ

Ελέγχει τη μοίρα του, αλλά ας παίξει και μπάσκετ

Ο Άρης έχει φέρει τον εαυτό του σε δύσκολη θέση, αλλά είναι ο ίδιος που ελέγχει τη μοίρα του για το υπόλοιπο του πρωταθλήματος, αρκεί να κάνει το αυτονόητο.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Οι κίτρινοι μπαίνουν στη συζήτηση για την “μάχη της παραμονής”, διότι πολύ απλά δεν ήταν σοβαροί ούτε στον αγώνα με τον Κόροιβο στο Παλέ, που τον… χάρισαν, ούτε προχθές με τον Φάρο στη Λάρισα.

Η αναφορά γίνεται στις συγκεκριμένες ομάδες, διότι είχαν και έχουν ίσως και μεγαλύτερα προβλήματα από ότι ο Άρης και σαφώς χειρότερα ρόστερ. Κι όμως ο Άρης έχασε και τα δύο αυτά παιχνίδια. Σήμερα δεν θα μιλούσε κανείς για παραμονή.

Οι κίτρινοι έχουν έξι νίκες, χάνουν την ισοβαθμία με τον Κόροιβο, έχουν την ισοβαθμία με τον Φάρο, έχουν κερδίσει εκτός έδρας τον Πανιώνιο και με μεγάλη διαφορά τα Τρίκαλα.

Επίσης από τις ομάδες που θεωρητικά έχουν κίνδυνο, έχουν το καλύτερο πρόγραμμα. Πέντε αγώνες στην έδρα τους με ΠΑΟΚ, Προμηθέα, Κύμη, Πανιώνιο και Ρέθυμνο, τρεις αγώνες εκτός έδρας με Παναθηναϊκό, Τρίκαλα και Κολοσσό.

Ούτε ο Κόροιβος, ούτε ο Φάρος, ούτε ο Πανιώνιος έχουν καλύτερο πρόγραμμα από τον Άρη, που θα πρέπει να βρει τρεις νίκες για να είναι απολύτως ήσυχος.

Ελέγχει τη μοίρα του, αλλά θα πρέπει να παίξει και μπάσκετ. Θα πρέπει όλοι να επικεντρωθούν στο μπάσκετ και πουθενά αλλού. Ούτε σε διαιτησίες, ούτε σε γκρίνιες, ούτε τίποτα. Μόνο στο μπάσκετ. Τότε είναι βέβαιο ότι το Παλέ, ο κόσμος δηλαδή, θα δώσει και πάλι τη λύση…

To Top