ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ελευθεριάδης για Βουρτζούμη: “Χάσαμε τον αδελφό μας”

O Δημήτρης Ελευθεριάδης πρώην φυσιοθεραπευτής του Άρη ήταν επί χρόνια συνεργάτης και αδελφικός φίλος του Βασίλη Βουρτζούμη.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Μιλώντας στο Yellow Radio 92,8 τόνισε με αφορμή τον χαμό του κιτρινόμαυρου στελέχους:

Ο Βασίλης δεν ήταν απλός συνεργάτης, ήταν αδερφός, όταν είσαι 20 χρόνια με έναν άνθρωπο δεν είναι απλός συνεργάτης.

Ήμασταν αδέρφια, στα άσχημα και στα καλά, κάλυπτε πάντα ο ένας τον άλλον. Είναι μεγάλη απώλεια και για εμάς αλλά και για την οικογένεια του Άρη. Σε αυτές τις περιπτώσεις δεν μπορείς να πεις τίποτα”.

Για τις μνήμες του από τον Βασίλη Βουρτζούμη:

Πάνω από όλα ήταν άνθρωπος, με όλη την σημασία της λέξης, προσπαθούσε να βοηθούσε όποιον μπορούσε, ήταν άνθρωπος, αυτό τα λέει όλα, τίποτα άλλο αυτήν την στιγμή δεν μπορούμε να πούμε. Ήταν πάνω από όλα άνθρωπος και οικογενειάρχης, ήταν αγαπητός σε όλους η πορεία του δείχνει όλα τα υπόλοιπα.

Σεμνός άνθρωπος, άνθρωπος με Α κεφαλαίο. Δεν τον ενδιέφερε η δημοσιότητα, δεν πρέπει να έδωσε ποτέ του συνέντευξη, αλλά τον ένοιαζε μόνο το καλό του Άρη. Αφήνει πίσω του μια οικογένεια και όλους εμάς να θρηνούμε την απώλεια του. Ήμασταν μια καλή παρέα, ο Βασίλης, ο Νικητάκης, ο Γιώργος Ζωγράφος. Δεν μπορούμε να το πιστέψουμε. Ήταν μαχητής μέχρι το τέλος”.

To Top