Εμπλοκή στο φιλικό Άρη και Καλαμαριάς-Αναζητείται γήπεδο για να γίνει κεκλεισμένων των θυρών

Δυσκολίες έχουν προκύψει στην πραγματοποίηση του… ανεπίσημου φιλικού παιχνιδιού ανάμεσα στον Άρη και τον Απόλλωνα Καλαμαριάς, που είναι προγραμματισμένο για το Σάββατο (22/11).

Στην τελευταία επικοινωνία των δύο πλευρών εκδηλώθηκε η επιθυμία από πλευράς Άρη το παιχνίδι να γίνει κανονικά στο γήπεδο της Καλαμαριάς, όπως αρχικά είχε αποφασιστεί από τις δύο πλευρές.

Το γεγονός, όμως, ότι η αναμέτρηση εξαιτίας της ανεπισημότητας που την διακρίνει θα πρέπει να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, έθεσε σε σκέψεις τους ιθύνοντες της Καλαμαριάς που αρνήθηκαν να διαβεβαιώσουν ότι θα καταφέρουν να εμποδίσουν τον κόσμο να μπει στο γήπεδο.

Η επιλογή του “Κλ. Βικελίδης” έχει απορριφθεί μετά τις νέες εργασίες συντήρησης που γίνονται στον χλοοτάπητα του γηπέδου, με αποτέλεσμα οι άνθρωποι του Άρη να κινούν άμεσα τις διαδικασίες αναζήτησης του γηπέδου που θα φιλοξενήσει την αναμέτρηση.

Το ζήτημα που προέκυψε αναμένεται να επιλυθεί μέχρι το απόγευμα, καθώς είναι δεδομένη η επιθυμία και των δύο ομάδων να δώσουν φιλικό παιχνίδι τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο στην οποία δεν υπάρχει αγωνιστική δράση.

To Top