Εμφάνιση ανάλογη των προσδοκιών…

Πολύς λόγος είχε γίνει κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για τις εμφανίσεις των Σανιά και Καλογέρη στο τελευταίο παιχνίδι των κίτρινων στην Φλώρινα

Οι δύο παίκτες αποτελούν το βασικό δίδυμο του Άρη σχεδόν σε ολόκληρο τον δεύτερο γύρο, παρότι τις περισσότερες φορές οι εμφανίσεις τους κινήθηκαν γύρω από την μετριότητα.

Ιδίως για τον Σενεγαλέζο μέσο το σενάριο να μείνει στον πάγκο στο χθεσινό παιχνίδι με τον Έβρο είχε συγκεντρώσει πολλές πιθανότητες από την αρχή της εβδομάδας.

Τελικώς, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης αποφάσισε να του δώσει μία… δεύτερη ευκαιρία, ώστε να αποδείξει και στον ίδιο ότι αξίζει να διατηρήσει την θέση του στην ενδεκάδα.

Δεν έκανε το τέλειο παιχνίδι, υπέπεσε σε μερικά λάθη, αλλά επί των πλείστων ήταν σωστός στις μεταβιβάσεις του, ενώ προσπάθησε αρκετές φορές να κατεβάσει μπάλα, μοιράζοντας αρκετά καλά το παιχνίδι. Αμυντικά δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα, ενώ όποτε χρειάστηκε είχε σωστές τοποθετήσεις.

Όσον αφορά τον Καλογέρη, ίσως ένα από τα καλύτερα του παιχνίδια με την φανέλα του Άρη. Με κυρίως πιο ανασταλτικό ρόλο, βγήκε νικητής από τις περισσότερες μονομαχίες του με τους αντιπάλους χαφ, ενώ οι σωστές του τοποθετήσεις τον βοήθησαν στο να είναι αλάνθαστος αμυντικά. Προσπάθησε να έχει συμβολή και στο επιθετικό κομμάτι και τα κατάφερε μάλιστα, όντας αρκετά επικίνδυνος για την αντίπαλη εστία με τις προωθήσεις του σε όλα τα στημένα της ομάδας.

Εμφάνιση ανάλογη των προσδοκιών για τους δύο μέσους του Άρη που έδειξαν χθες κόντρα στον Εβρο το καλό τους πρόσωπο, αποτυπώνοντας εν μέρει στον αγωνιστικό χώρο κάποιους από τους τους λόγους για τους οποίους αποκτήθηκαν

To Top