ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εννέα παίκτες από τον Άρη στον Ολυμπιακό μετά το 2008!

Ούτε ένας, ούτε δύο, αλλά εννέα συνολικά παίκτες του Άρη από το 2008 και μετά, κατέληξαν στον Ολυμπιακό αφού πρώτα αναδείχθηκαν μέσα από τους «κίτρινους».

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ είναι ο ένατος κατά σειρά παίκτης κάνει αυτή τη διαδρομή. Πριν από τον 23χρονο διεθνή Βούλγαρο φόργουορντ, όπως επισημαίνει και ο συνάδελφος Γιάννης Ψαράκης, προηγήθηκαν οι Κώστας Παπανικολάου, Μπόμπι Μπράουν, Μπράιαν Ντάνστον, Κώστας Σλούκας, Μιχάλης Τσαϊρέλης, Γιώργος Μπόγρης, Γιάννης Αθηναίου και Ντομινίκ Γουότερς.

Εξαίρεση ίσως μπορεί να αποτελέσει ο Κώστας Σλούκας, ο οποίος ανήκε στον Ολυμπιακό από το 2008 και δόθηκε δανεικός στον Άρη τη σεζόν 2010-11. Εκείνη την περίοδο όμως ο 20χρονος τότε γκαρντ εξελίχθηκε και ξεδίπλωσε το ταλέντο του με τη φανέλα του Άρη.

Κοντά σε αυτή τη δεκαετία, θα βρούμε και τον Ράιαν Στακ που μετεπήδησε από τον Άρη (2002-06) στον Ολυμπιακό την αμέσως επόμενη σεζόν.

 

To Top