ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εννέα Σουηδοί αγόρασαν διαρκείας για τον αγώνα του ΑΡΗ με τον ΠΑΟΚ

Παρέα εννέα Σουηδών φιλάθλων του μπάσκετ θα βρίσκονται… ανάμεσα μας στις 10 Μαρτίου, για να παρακολουθήσουν τον άγωνα του Άρη με τον ΠΑΟΚ. Θα το κάνουν για έναν συγκεκριμένο λόγο και με έναν ιδιαίτερα πρωτότυπο τρόπο.

Οι Σουηδοί φίλαθλοι είναι λάτρεις του μπάσκετ και γνωρίζουν τον Άρη από τα χρόνια της Αυτοκρατορίας και των ευρωπαϊκών επιτυχιών που έχει η ομάδα. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Αποφάσισαν να έρθουν στη Θεσσαλονίκη για να ζήσουν από κοντά αυτό για το οποίο όλη η Ευρώπη… παραμιλάει, την ατμόσφαιρα του Παλέ!

Επικοινώνησαν με την ΚΑΕ και ζήτησαν να προμηθευτούν εισιτήρια. Επειδή, όμως, δεν υπάρχουν ακόμα εισιτήρια του συγκεκριμένου αγώνα και δεν ήθελαν να ρισκάρουν να χάσουν το παιχνίδι, αποφάσισαν να αγοράσουν εννέα εισιτήρια διαρκείας!

Αυτό ήταν το παράδειγμα που ανέφερε χθες ο Παναγιώτης Γιαννάκης στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου, θέλοντας να τονίσει τη δυναμική που έχει ο Άρης και την άμεση ανάγκη το Παλέ να είναι μονίμως κατάμεστο σε όλα τα παιχνίδια.

To Top