ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Εννέα τεχνικές ποινές στον Γιαννάκη σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ο Άρης αδικείται από τη διαιτησία. Είναι κοινή παραδοχή πλέον αυτό και εντός συνόρων η πλειοψηφία εστιάζει αυτή την αντιμετώπιση στην κόντρα που έχει ο Γιώργος Βασιλακόπουλος με τον Παναγιώτη Γιαννάκη.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Όσο δεδομένο είναι ότι ο Άρης στα περισσότερα παιχνίδια έχει κόντρα τη διαιτησία, άλλο τόσο δεδομένο θα έπρεπε να ήταν να διατηρεί ο (πιο έμπειρος από όλους) Γιαννάκης την ψυχραιμία του, διότι διαπιστώνει συνεχώς πως τον περιμένουν στη… γωνία.

Ο τεχνικός του Άρη, άλλοτε δικαίως και άλλοτε αδίκως, έχει δεχθεί εννέα τεχνικές ποινές φέτος, με αποκορύφωμα τις δύο στη Λάρισα κόντρα στον Φάρο. Σε οχτώ αγώνες (Φάρος – Άρης, ΑΕΚ – Άρης, Αβελίνο – Άρης, Άρης – Μπεσίκτας, Τέλεκομ Μπον – Άρης, Άρης – Νίμπουρκ, Άρης – Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ – Άρης) έχει δεχθεί τεχνική ποινή και σε πολλές περιπτώσεις έχει βγει εκτός εαυτού.

Είναι ο τελευταίος που θα πρέπει να χάνει τη ψυχραιμία του, ειδικά αυτή τη δύσκολη χρονιά. Είναι ένα θέμα που θα πρέπει άμεσα να διορθώσει ο τεχνικός των κίτρινων, γιατί πολύ απλά μόνο η δική του ομάδα επηρεάζεται και πάντα αρνητικά.

To Top