«Εννιάρα» οι κορασίδες

Με το ευρύ 9-1 επιβλήθηκαν οι κορασίδες του Άρη του τμήματος junior των Λύκων Πολίχνης, στον πρώτο αγώνα που έδωσαν οι «μικρές» του «κιτρινόμαυρου» συλλόγου μετά το Πάσχα.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην επίσημη σελίδα του τμήματος στο facebook:

«Οι κορασίδες του ΑΡΗ μας είχαν ένα εύκολο απόγευμα, καθώς νίκησαν με το εμφατικό 9-1 το junior Λύκοι Πολίχνης, για την 20η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Οι κίτρινες έπαιξαν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και νίκησαν εύκολα με το μεγαλύτερο μέχρι στιγμής σκορ τους, το 9-1.

Οι κίτρινες μπήκαν πολύ δυνατά στον αγώνα και έβαλαν γρήγορα το πρώτο τους γκολ στο τρίτο λεπτό της αναμέτρησης, στην πρώτη φάση που έκαναν. Στην φάση αυτή η Μαρία Θωμαδάκη με ωραίο δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-0 υπέρ των κίτρινων.

Δύο λεπτά αργότερα οι Λύκοι θα ισοφαρίσουν σε 1-1.

Στο 12′ της αναμέτρησης η Χριστιάνα Βήκα με ωραία προσπάθεια και με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή έκανε το 1-2 υπέρ του ΑΡΗ.

Για να συνεχίσει η Σοφία Παπαδοπούλου με τον ίδιο τρόπο στο 15′, όπου με δυνατό μακρινό σουτ έκανε το 1-3.

Η κυριαρχία του ΑΡΗ συνεχίστηκε και στο 17′ με ωραία φάση έγινε το 1-4, όπου συνδυάστηκε η Χριστιάνα Βήκα με την Αθηνά Τσιάτσου και η τελευταία έβγαλε τετ α τετ την Φωτεινή Μουστακλή, η οποία με πλασέ έστειλε την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα.

Στο 20′ της αναμέτρησης η Σοφία Παπαδοπούλου με ωραία προσπάθεια άδειασε όμορφα τον αντίπαλο αμυντικό και με δυνατό σουτ στον ύψος της περιοχής έκανε το 1-5 υπέρ του ΑΡΗ (σκορ ημιχρόνου).

Στο 29′ η Σοφία Παπαδοπούλου με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, αλλά στην συνέχεια η Σοφία με επιμονή πήρε την μπάλα και με σουτ έκανε το 1-6.

Η πίεση του ΑΡΗ ήταν συνεχόμενη και η κατοχή της μπάλας ήταν στα πόδια των κοριτσιών. Έτσι η Σοφία Παπαδοπούλου στο 33′ της αναμέτρησης έβαλε το τέταρτο της γκολ για σήμερα με δυνατό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή και έκανε το 1-7.

Στο 37′ η Χριστίνα Αγαθαγγελίδου έβαλε το πρώτο της γκολ με τον ΑΡΗ μετά από δυνατό σουτ έξω από την περιοχή και έκανε το 1-8.

Για να κλείσει το σκορ στο 1-9 υπέρ του ΑΡΗ, πάλι με την Χριστιάνα Βήκα, που πέτυχε το δεύτερο της γκολ στον αγώνα με σουτ έξω από τη περιοχή στο 41′ της αναμέτρησης.

Για τον Άρη αγωνίστηκαν οι: Παρούση, Βήκα, Γουναρίδου, Μουστακλή, Θωμαδάκη, Αγαθαγγελίδου, Πολυχρονιάδου, Τσιλιμπή, Τσιάτσου, Παπαδοπούλου, Κιουρτσή».

To Top