Επέστρεψε με… φόρμα ο Καλαϊτζίδης: “Ήταν η ενδεδειγμένη λύση – Αναλαμβάνω πλήρως τις ευθύνες” (video-photos)

Ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης ανέλαβε και με τη… βούλα το προπονητικό τιμόνι της ομάδας του Άρη, έχοντας και τυπικά το γενικό κουμάντο.

Ο 57χρονος μέχρι πρόσφατα τεχνικός διευθυντής  αναλαμβάνει για δεύτερη φορά, μετά την απομάκρυνσή του τον περασμένο Οκτώβριο και την ισοπαλία από τον Ηρακλή Αμπελοκήπων και θα έχει βοηθό τον μέχρι τώρα τεχνικό των κίτρινων Σίνισα Ντομπρασίνοβιτς.

Ήδη φόρεσε τη φόρμα για την προπόνηση της ομάδας, τονίζοντας στις δηλώσεις του στο συνδρομητικό κανάλι της Nova ότι: “Ήταν η ενδεδειγμένη λύση. Αναλαμβάνω πλήρως  πια την ευθύνη”.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης για….

… την απόφαση του να επιστρέψει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας: “Μετά από πολύ σκέψη και συζήτηση με όλους τους συνεργάτες μου καταλήξαμε ότι για αυτή τη στιγμή η ενδεδειγμένη λύση είναι αυτή η επιλογή.

Άλλωστε, όλοι γνωρίζουν, ότι οι ευθύνες βαραίνουν εμένα κυρίως και τους συνεργάτες μου και δεν δίστασα να βγω μπροστά για να αναλάβω πλήρως τις ευθύνες, ώστε να μην χρεωθεί κανένας τίποτα άλλο.

Με πίστη βεβαίως ότι θα ολοκληρώσουμε με επιτυχία τον στόχο, παρότι η σημερινή μας αφετηρία δεν είναι αυτή που επιθυμούσαμε.Βεβαίως, αν δεν ήταν κι αυτή η αφετηρία δεν θα υπήρχε λόγος αλλαγής.Έτσι καταλήξαμε σε αυτή την επιλογή. Προσδοκία, επιθυμία και πολύ πίστη ότι θα το πετύχουμε στο τέλος να κάνουμε το πρώτο βήμα στην κατεύθυνση που θέλει να ολοκληρώσει από την σημερινή του αφετηρία ο Άρης την επάνοδο στη Σούπερ Λιγκ”..

… το αν πιστεύει ότι είναι εφικτό το απόλυτο στα δέκα παιχνίδια που έχουν απομείνει: “Βεβαίως. Αν δεν το πίστευα δεν θα έμπαινα σε αυτή την διαδικασία. Θα έκανα κάτι άλλο.

Πιστεύω ακράδαντα και νομίζω και ο αποδυτηριακός χώρος το πιστεύει και γι αυτό μπήκαμε όλοι μαζί μπρoστά, να τρέξουμε αυτό το θέμα και να το ολοκληρώσουμε με επιτυχία.

Δεν θεωρώ ότι θα είναι κι επιτυχία να ανέβει ο Άρης στη Β΄Εθνική, ούτε σαν σκέψη περνάει στο μυαλό μου απλά είναι μία διαδικασία που πρέπει να πετύχουμε γιατί εμείς έχουμε αναλάβει την ευθύνη αυτή”.

Το βίντεο και οι φωτογραφίες είναι από το metrosport.gr:

kalaitzidis

To Top