Επίκειται νέος κύκλος επαφών με Χαρίση για οριστικό τέλος

Ο Κώστας Χαρίσης υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις, λειτουργεί κανονικά σαν παίκτης του Άρη γιατί έχει συμβόλαιο με την ομάδα και την επόμενη χρονιά, αλλά εξακολουθεί να μην βρίσκεται στα πλάνα του Δημήτρη Πρίφτη. Είναι πάρα πολύ πιθανό μέσα στο επόμενο τριήμερο να υπάρξει νέα επαφή ανάμεσα σε Χαρίση και διοίκηση, για ένα νέο κύκλο διαπραγματεύσεων.

Ο 35χρονος σέντερ δεν πρόκειται να λύσει το συμβόλαιο των 42.000 ευρώ με τον Άρη χωρίς να ικανοποιηθεί οικονομικά. Για να συμβεί αυτό θα πρέπει είτε να βρει μια μέση λύση με τη διοίκηση, είτε να βρει άλλη ομάδα και οι κίτρινοι να του καλύψουν το υπόλοιπο ποσό, αφού είναι απίθανο να δώσει άλλη ομάδα στον Χαρίση αυτά τα χρήματα.

Προς το παρόν ο Χαρίσης λειτουργεί και ενεργεί ως μέλος του Άρη γιατί θέλει να είναι απόλυτα τυπικός στις υποχρεώσεις του, έστω κι αν γνωρίζει ότι δεν είναι στα πλάνα του Πρίφτη.

Είναι πάντως ένα θέμα που θα πρέπει να λυθεί άμεσα από τη διοίκηση, γιατί όπως και να έχει επηρεάζει και τον αγωνιστικό σχεδιασμό και θα ήταν το καλύτερο για τον Άρη να λυθεί πριν την έναρξη της προετοιμασίας.

 

To Top