Επί ποδός για το YELLOW FANS FEST 2

Όλα είναι έτοιμα για την διεξαγωγή του YELLOW FANS FEST 2, όπως γνωστοποίησαν με νέα ανακοίνωση τους τα παραρτήματα του Super 3, Λαγκαδά, Ωραιοκάστρου και Μελισσοχωρίου.

Αναλυτικά:

“Οι Σύνδεσμοι SUPER 3 Λαγκαδά, SUPER 3 Ωραιοκάστρου και SUPER 3 Μελισσοχωρίου ανακοινώνουν στον αγωνιστή λαό του ΑΡΗ, όπως είχαν προαναγγείλει σε προηγούμενη ανακοίνωση την ημερομηνία διεξαγωγής του YELLOW FANS FEST 2 που θα πραγματοποιηθεί στα Λουτρά Λαγκαδά την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου και ώρα 19:14.

Οι προσκλήσεις για όσα αδέρφια μας έχουν προμηθευτεί ισχύουν κανονικά μετά την μικρή παράταση που πήρε η διεξαγωγή του λόγω των θεμάτων που είχαν προκύψει και έχουμε αναφέρει.

Η τιμή της πρόσκλησης είναι στα 5 ευρώ και περιλαμβάνει μπύρα ή σουβλάκι. Αδέρφια σας περιμένουμε σε ένα κιτρινόμαυρο πάρτυ με πολλά γούστα και μουσικά που γ…ει!!!!!!!!!

Το πρόγραμμα Ξεκινά στις 20:00 και ζωντανά στις 21:00 Συγκροτήματα: Ζλατιντσης Παναγιώτης Αγία Παράφρων Bad Σαύρες Μετά το show Dj StelTz 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΡΗΣ Ο ΑΡΗΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΖΟΥΜΕ ΑΡΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ FAMILIA SUPER 3”.

To Top