Επανεξετάζει ο Βασιλειάδης τις 14 ομάδες, ανοίγει ο δρόμος για τη χρηματοδότηση

Επανεξετάζει ο Βασιλειάδης τις 14 ομάδες, ανοίγει ο δρόμος για τη χρηματοδότηση.

Το περίμενες 4 χρόνια! Ήρθε η στιγμή να απολαύσεις το Παγκόσμιο Κύπελλο στο Stoiximan.gr! Αμέτρητα Στοιχήματα και πλούσιο παιχνίδι κάθε μέρα! 

Παρά τις συνεχείς τοποθετήσεις του, τόσο δημόσια, όσο και στην αρμόδια επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ, στις οποίες εμφανίζεται να επιμένει ότι η ενεργοποίηση του σχεδίου για χρηματοδότηση του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, μπορεί να τεθεί σε εφαρμογή μόνο με την προϋπόθεση να γίνουν 12 η ομάδες της Super League στη μεθεπόμενη περίοδο, οι πληροφορίες που μετέδωσε το SoccerPlus αναφέρουν ότι μέχρι την Τετάρτη 11/7 το θέμα θα έχει λήξει και ο υφυπουργός Αθλητισμού, θα δεχθεί να χρηματοδοτήσει το επαγγελματικό ποδόσφαιρο παρακάμπτοντας το γεγονός ότι η Super League της περιόδου 2019 – 2020 θα διεξαχθεί με 14 και όχι με 12 ομάδες.

Ως γνωστόν το σχέδιο Βασιλειάδη προβλέπει τη συμμετοχή 12 ομάδων στη Superleague 1,  12 ομάδων στη νεότευκτη Superleague 2 και 12 στη Football League.

Μένει να δούμε πώς ακριβώς θα υλοποιηθεί το σχέδιο αυτό στο σύνολό του, αφού αφενός υπάρχει η διαφοροποίηση με τις 14 ομάδες στη Super League και αφετέρου δεν έχει γίνει γνωστό τι θα ισχύει με τη Football League.

Ωστόσο, από τη στιγμή που λύνεται το θέμα με τις 14 ομάδες της Super League, είναι θέμα των επόμενων ωρών να λυθούν και τα υπόλοιπα.

H κυβέρνηση θα χρηματοδοτήσει τα επαγγελματικά πρωταθλήματα, μέσω της ΕΡΤ σε σύμπραξη με τη NOVA με σχέδιο πενταετίας που θα δεσμεύσει και τις επόμενες διοικήσεις της δημόσιας τηλεόρασης, σε περίπτωση αλλαγής κυβέρνησης.

Στις ΠΑΕ και από τα δύο κανάλια αναμένεται να δοθούν συνολικά 250 εκατομμύρια ευρώ με προβλέψεις για ρήτρες, με προβλέψεις μπόνους και με έλεγχο των δαπανών

To Top