Επεισόδια στην Αλικαρνασσό, κλινικά νεκρός φίλαθλος του Εθνικού!

Σοκ στην πρεμιέρα της Γ’ Εθνικής με επεισόδια στις κερκίδες της Νέας Αλικαρνασσού ανάμεσα σε φιλάθλους του Ηροδότου και του Εθνικού. Μάχη με τη ζωή δίνει φίλαθλος των φιλοξενούμενων που διεκομίσθη χτυπημένος στο κεφάλι!

Δυστυχώς, μόνο ήρεμα δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, καθώς συνέβησαν σοβαρά επεισόδια στις εξέδρες της Νέας Αλικαρνασσού ανάμεσα σε φιλάθλους του Ηροδότου και του Εθνικού Πειραιώς, που είχαν ως αποτέλεσμα ένας φίλαθλος να μεταφερθεί στο νοσοκομείο με το ασθενοφόρο.

Οι τελευταίες πληροφορίες από το νοσοκομείο αναφέρουν ότι ο φίλαθλος δίνει μάχη για τη ζωή με τις πιθανότητες επιβίωσής του να είναι πολύ μικρές καθώς διεκομίσθη με ακατάσχετη αιμορραγία στο κεφάλι! Η νεότερη εξέλιξη αναφέρει ότι ο φίλαθλος του Εθνικού θεωρείται κλινικά νεκρός!

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στο 75′ η αναμέτρηση διακόπηκε από τον διαιτητή και άνθρωποι του Εθνικού απείλησαν πως θα αποχωρήσουν και ενώ το σκορ ήταν εκείνη την στιγμή στο 0-0.

Οι φίλαθλοι του Εθνικού, δέχτηκαν άγρια επίθεση από τους φίλους του Ηροδότου με τους ποδοσφαιριστές του Ηροδότου και τους παράγοντες να προσπαθούν να βοηθήσουν τους φιλάθλους του Εθνικού, ενώ ο πρόεδρός του ζήτησε να διακοπεί η αναμέτρηση.

Ο άτυχος φίλαθλος του Εθνικού έπεσε λιπόθυμος, κλήθηκε ασθενοφόρο, το οποίο τον μετέφερε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε πως έχει εκτεταμένο ανεύρυσμα στον εγκέφαλο και νοησλεύεται στην εντατική. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες έγινε στόχος επίθεσης και χτυπήθηκε άγρια στο κεφάλι, όπου όπου διαγνώστηκαν κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και παράλληλα υπάρχει εσωτερική αιμορραγία.

Πηγή: sport24.gr

To Top