Επεισόδιο στην ΕΠΟ, διεκόπη το συμβούλιο με αφορμή τον… Άρη!

Σε διακοπή οδηγήθηκε το ΔΣ της ΕΠΟ που έγινε την Παρασκευή 29/8 προκειμένου να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να αποφευχθεί χειρότερη εξέλιξη σε επεισόδιο μεταξύ συμβούλων με αφορμή των καταρτισμό των ομίλων της Γ΄ Εθνικής.

Διαβάστε το ρεπορτάζ του Soccerplus.gr:

Ο πρόεδρος της επιτροπής Γ΄ Εθνικής  Μιχάλης Τζανόπουλος παρουσίασε δυο προτάσεις. Η μια με τη συμμετοχή του Αρη και η άλλη χωρίς τη συμμετοχή του Αρη. Σύμφωνα  με πληροφορίες του SoccerPlus διατυπώθηκαν διαφωνίες αρχικά από τον Αρη Σταθόπουλο και εν συνεχεία από τον Νίκο Προύντζο οι οποίοι εκπροσωπούν ποδοσφαιρικές Ενώσεις της Πελοποννήσου.
Η διαφωνία είχε να κάνει με την παρουσία ομάδων από την Λέσβο στον ίδιο όμιλο με ομάδες από την Πελοπόννησο.

Ο Σταθόπουλος διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν είχε έγκαιρα γνώση των προτάσεων που κατατέθηκαν για τον καταρτισμό των ομίλων της Γ΄Εθνικής.

Ο Τζανόπουλος παρατήρησε ότι μόνο δύο άνθρωποι διαφωνούν με τις προτάσεις. Ο Σταθόπουλος αντέδρασε λέγοντας σε γενικές γραμμές ότι δεν είναι κάποιος τυχαίος, ενώ φέρεται να αντέδρασε και ο Προύντζος.

Τα αίματα δεν άργησαν να ανάψουν με αποτέλεσμα να προκληθεί επεισόδιο στο οποίο ανταλλάχθηκαν, κατά πληροφορίες, βαρείς χαρακτηρισμοί, όπως «καραγκιόζης» κ.α. ενώ απειλήθηκε και επεισόδιο πέραν του φραστικού.

Τα όσα ειπώθηκαν προκάλεσαν την αντίδραση του προέδρου της ΕΠΟ, Γιώργου Σαρρή, ο οποίος φέρεται να ζήτησε να κλείσουν τα μικρόφωνα προκειμένου να μην καταγράφονται όσα γίνονται και λέγονται. Κατόπιν διέκοψε το ΔΣ προκείμενου να ηρεμήσουν τα πνεύματα

Η ΕΠΟ στη συνέχεια ανακοίνωσε ότι: Αναβάλλεται η κλήρωση του Πρωταθλήματος Γ’ Εθνικής για την Παρασκευή 5/9/2014 και ώρα 12:00, μετά την ολοκλήρωση της οποίας θα διενεργηθεί η αντίστοιχη για το Κύπελλο Γ’ Εθνικής.

To Top