Επηρεασμένος ο Άρης από τη διακοπή – Πώς ήρθε η ήττα στην Κατερίνη

Ήττα για τη γυναικεία ομάδα στο τελευταίο παιχνίδι για τη φετινή χρονιά, η οποία όμως δεν άλλαξε την τελική θέση (2η). Το συγκρότημα του Νίκου Μωϋσή έχασε με 24-23 από τον Ορφέα Κατερίνης εκτός έδρας.

Το παιχνίδι χαρακτηρίστηκε από τις πολλές δίλεπτες αποβολές εις βάρος των αθλητριών του ΑΡΗ  και στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι ότι η ομάδα μας δεν εκτέλεσε ούτε ένα πέναλτι έναντι επτά των γηπεδούχων.

Όσον αφορά το παιχνίδι, τώρα, η ομάδα μας έδειξε να είναι επηρεασμένη από  τη διακοπή του πρωταθλήματος και μπήκε νωθρά στον αγώνα, με αποτέλεσμα να βρίσκεται σε όλο το πρώτο ημίχρονο, πίσω στο σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο, τα πράγματα ήταν διαφορετικά και οι αθλήτριες του ΑΡΗ, πεισμώνοντας και από την άδικη αποβολή της Ιωαννίδου, στην εκπνοή του πρώτου μέρους, άλλαξαν το αγωνιστικό τους προφίλ και κατάφεραν σταδιακά να εκμηδενίσουν τη διαφορά.

Και ενώ όλα έδειχναν ότι θα επιτελούνταν η ολική ανατροπή, το λόγο πήραν οι «άρχοντες» του αγώνα, όπου με τρεις συνεχόμενες δίλεπτες αποβολές εις βάρος του ΑΡΗ, μεταξύ του 54ου και 56ου λεπτού, έδωσαν το δικαίωμα στα κορίτσια του Ορφέα να κάνουν το 22-23,  24-23, λίγο πριν το τέλος του αγώνα.

Ορφέας Κατερίνης – ΑΣ ΑΡΗΣ 24-23

Τα δεκάλεπτα: 5-4, 10-6, 15-10 (ημχ), 18-14, 20-19, 24-23

Διαιτητές:  Λινάρδος – Αναστασίου

Δίλεπτα: 1-6

Κόκκινη: Ιωαννίδου 29:55 (δεν κρατήθηκε το δελτίο)

Πέναλτι: 4/7 – 0/0

ΑΣ ΑΡΗΣ (Μωϋσής): Σαγρή 2, Καρύδα, Αμοιρίδου 4, Εβίδου 2, Κούπα 1, Αλεξιάδου 10, Ράπτη 1,  Μάσσια, Ιωαννίδου 3, Γκεργκίνα.

To Top