ΜΠΑΣΚΕΤ

Μικροπολιτική και ασέβεια πρωθυπουργού απέναντι σε χιλιάδες οπαδούς, την ώρα που όλοι υποκλίνονται στον Γκάλη!

Για μια ακόμη φορά από τα χείλη του πρωθυπουργού σχηματίστηκαν φράσεις και κουβέντες που στοιχειοθετούν (επιεικώς…) ασέβεια απέναντι σε εκατοντάδες χιλιάδες οπαδούς.

Ο Αλέξης Τσίπρας βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη και από την πρωτεύουσα της Μακεδονίας “κατάφερε” να προκαλέσει χιλιάδες φιλάθλους που αποτελούν άλλωστε την πλειοψηφία αυτών που δεν ασπάζονται την ΠΑΕ… Ιβάν της δήθεν “εξυγίανσης”.

Σε μια μέρα, όπου όλη η αθλητική Ελλάδα υποκλίνεται στον πρώτο των πρώτων, τον Νίκο Γκάλη και τον Άρη, τον κορυφαίο σύλλογο της Βόρειας Ελλάδας, όταν τα παγκόσμια βλέμματα είναι στραμμένα στην μεγάλη βραδιά του Hall of Fame, εκεί όπου υψώθηκε περήφανα η ελληνική σημαία και ακούστηκε δυνατά το όνομα της χώρας μας σε όλο τον πλανήτη, ο πρωθυπουργός αυτής της χώρας, επέλεξε να κάνει μικροπολιτική σε βάρος εκατοντάδων χιλιάδων φιλάθλων, σε στιγμές δύσκολες για όλη την επικράτεια… Για να “κερδίσει” τι άραγε;

Κάποια πράγματα έχουν όρια, αλλά σήμερα ξεπεράστηκαν… Και το πιο απλό: οφείλει ο πρώτος πολίτης της χώρας ότι εκπροσωπεί όλους τους πολίτες της χώρας και όχι μια μικρή μερίδα…

Διαβάστε το ρεπορτάζ από το protothema και θα καταλάβετε:

“Την υπόσχεση για έξοδο από το μνημόνιο το καλοκαίρι του 2018 επανελαβε ο πρωθυπουργός, κατά τη συνάντηση που είχε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με τη Διοίκηση της ΔΕΘ. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αλέξης Τσιπρας σημείωσε πως ο φετινός τίτλος της ΔΕΘ θα μπορούσε να είναι και «αρχίζουμε να οργανώνουμε το μέλλον». 

Πρόσθεσε ότι βασικός στόχος είναι η 83η ΔΕΘ να είναι η πρώτη που θα εγκαινιάσει ο πρωθυπουργός έξω από τη σκληρή επιτροπεία και δεσμεύθηκε πως «σε αυτό το βασικό στόχο θα δουλέψουμε». 

Στη συνέχεια, ο κ. Τσιπρας, συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων και ακολούθως επισκεπτόμενος το περίπτερο του ΟΑΣΘ σημείωσε πως το στοίχημα της σημερινής κυβέρνησης δεν είναι απλά η εκκαθάριση του Οργανισμού αλλά η βελτίωση των αστικών συγκοινωνιών για τον πολίτη, με τον πήχη πολύ ψηλά και όχι σε σχέση με τη προηγούμενη διοίκηση, που δεν μπορούσε να είναι χειρότερα. 

Επιπλέον, ερωτηθείς για το Μετρό Θεσσαλονίκης ο πρωθυπουργός σημείωσε πως μετά από τόσα χρόνια σταμάτησε να αποτελεί ανέκδοτο, το μόνο που μένει είναι να πάρει πρωτάθλημα ο ΠΑΟΚ! “

 

To Top