ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αήττητη η… βλακεία! Το βίντεο της εισβολής των χούλιγκαν σε γυναικείο χάντμπολ – Φυγαδεύτηκε ο Σαββίδης

Η καφρίλα και η βλακεία αποδείχθηκε ότι είναι και πάλι… αήττητες! Δείτε σε βίντεο τη στιγμή που χούλιγκανς εισβάλλουν στη Μίκρα, γεγονός που οδήγησε στην προσωρινή διακοπή του ημιτελικού για το κύπελλο χάντμπολ γυναικών μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αμύντα Αμύνταιου.

Ενώ η αναμέτρηση βρισκόταν στο 12ο λεπτό και το σκορ ήταν 17-12 υπέρ του ΠΑΟΚ, άγνωστοι οπαδοί εισέβαλαν στο γήπεδο και εκτόξευσαν φωτοβολίδες ενώ με την βοήθεια και των πυροσβεστήρων δημιούργησαν αποπνικτική ατμόσφαιρα.

Εκείνη την ώρα, δημιουργήθηκε πανικός, όπως είναι λογικό, με τους αστυνομικούς (όπως θα ακούσετε) να διατάζουν τον κόσμο να βγει έξω. Όπως θα δείτε δημιουργήθηκε πανικός με τον κόσμο να τρέχει προς την έξοδο, ενώ η σύνδεση του ARENAFM που έκανε τη μετάδοση μέσω live streaming διακόπηκε.

Ο Ιβάν Σαββίδης που βρισκόταν στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αγώνα φυγαδεύτηκε στα αποδυτήρια, όπως και οι αθλήτριες των δύο ομάδων. Στο γήπεδο υπήρχε μικρή αστυνομική δύναμη που προσπάθησε να απωθήσει τους ταραξίες. Μάλιστα, οι συμπλοκές συνεχίστηκαν και εκτός γηπέδου, με τις δυνάμεις των ΜΑΤ να επεμβαίνουν.

To Top