ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Αναστάτωση από καταγγελίες για απόπειρες αρπαγής παιδιών στη Θεσσαλονίκη!

Αναστάτωση έχει προκληθεί τις τελευταίες ημέρες στη Θεσσαλονίκη μετά από καταγγελίες για απόπειρες αρπαγής παιδιών σε μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Πιο συγκεκριμένα, ανάρτηση στο Facebook, η οποία κοινοποιείται από αρκετούς χρήστες αναφέρεται σε τέσσερα περιστατικά απόπειρας αρπαγής παιδιών, καθώς και σε απόπειρα ληστείας με θύματα δύο εγκύους.

Πηγές από την αστυνομία αναφέρουν στη Voria.gr, ότι τα περιστατικά δεν επιβεβαιώνονται, καθώς δεν υπάρχουν επίσημες καταγγελίες στο Τμήμα Ανηλίκων.

Σημειώνεται ότι το περιστατικό απόπειρα αρπαγής ανηλίκου έξω από παιδικό σταθμό στην περιοχή της Δελφών, που φέρεται να σημειώθηκε τις τελευταίες ημέρες έγινε γνωστό μετά από ανάρτηση της μητέρας στο Facebook, ενώ έγινε και σχετική καταγγελία στην αστυνομία, η οποία ερευνά το περιστατικό. Ωστόσο , όπως τονίζουν οι ίδιες αστυνομικές πηγές, όταν η γυναίκα κατέθεσε στην Ασφάλεια, φέρεται να ανασκεύασε τις δηλώσεις της, ενώ και η σχετική δημοσίευση στο Facebook έχει διαγραφεί.

Η αστυνομία εξετάζει το ενδεχόμενο να προχωρήσει σε σχετική ανακοίνωση μετά τη διάσταση που έχει πάρει η φημολογία και την αναστάτωση που έχει προκληθεί σε γονείς στη Θεσσαλονίκη.

Δείτε την ανάρτηση:

 

To Top