ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Και χωρίς απορριμματοφόρα η Θεσσαλονίκη!

Σε καταλήψεις στο αμαξοστάσιο του δήμου Θεσσαλονίκης στην Πυλαία, καθώς και στον Σταθμό Μεταφόρτωσης Απορριμάτων στην περιοχή του Φοίνικα, προχώρησαν από νωρίς το πρωί συμβασιούχοι εργαζόμενοι των ΟΤΑ, με αποτέλεσμα να μη βγει κανένα απορριμματοφόρο σήμερα στους δρόμους της πόλης.

Οι συμβασιούχοι, που απείχαν από τα καθήκοντα τους το Σαββατοκύριακο, συμμετέχουν σήμερα και αύριο στην 48ωρη απεργία που εξήγγειλε η ΠΟΕ – ΟΤΑ.

“Το πρόβλημα το μεγάλο το αντιμετωπίζουμε σήμερα. Είναι η απεργία της ΠΟΕ ΟΤΑ, ενώ οι συμβασιούχοι απείχαν από την εργασία τους το Σαββατοκύριακο. Οι άνθρωποι αυτοί έκαναν το πρωί κατάληψη στο ΣΜΑ στην Πυλαία και το αμαξοστάσιο, με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βγουν τα απορριμματοφόρα” δήλωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ-ΜΠΕ, “Πρακτορείο 104,9 FM” ο γενικός γραμματέας του δήμου Θεσσαλονίκης και υπεύθυνος για την καθαριότητα, Θωμάς Ψαρράς.

Τα μόνα οχήματα που επέτρεψαν οι συμβασιούχοι εργαζόμενοι να βγουν από το αμαξοστάσιο, σύμφωνα με τον κ.Ψαρρά, ήταν τέσσερα αυτοκίνητα για την μεταφορά των ΑΜΕΑ, δύο για τους παιδικούς σταθμούς, δύο για τα νοσοκομειακά απόβλητα και ένας γερανός.

Πηγή: seleo.gr

To Top