ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Νεαρός άρπαξε το όπλο αστυνομικού στη Θεσσαλονίκη και άρχισε να πυροβολεί (photos)

Συναγερμός σήμανε στο αστυνομικό τμήμα Ευόσμου Θεσσαλονίκης, όταν ένας άνδρας για άγνωστους μέχρι τώρα λόγους, άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο από αστυνομικό κι αφού πυροβόλησε για εκφοβισμό, δραπέτευσε με αυτοκίνητο. 

Ο ίδιος βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής και για άγνωστους λόγους άρπαξε το υπηρεσιακό όπλο αστυνομικού κι άρχισε να πυροβολεί στον αέρα.

Στη συνέχεια και αφού προκλήθηκε πανικός στο τμήμα, εκείνος έτρεξε, επιβιβάστηκε σε ένα αυτοκίνητο και κινήθηκε προς την Περιφερειακό Οδό. Εκείκ μετά από καταδίωξη οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον εγκλωβίσουν, αλλά εκείνος δεν δέχθηκε να παραδοθεί και αυτοπυροβολήθκε.

Όπως αναφέρει το Αθηναϊκό πρακτορείο, στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο “Παπανικολάου”.

Οι πληροφορίες για το αν ο άνδρας έχει χάσει τη ζωή του είναι συγκεχυμένες. Η αστυνομία δεν επιβεβαιώνει το γεγονός, ενώ τα τοπικά μέσα αναφέρουν πως έχει χάσει τη ζωή του.

Όπως μεταδίδει το seleo.gr, στο σημείο έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, ενώ πλήθος αστυνομικών έχει αποκλείσει την περιοχή. Κλειστή είναι η Περιφερειακή Οδός της Θεσσαλονίκης, στο ύψος του κόμβου της Μαιάνδρου και στο ρεύμα προς δυτικά.

1eyosmos nekros pirovolismoi 19.05

evosmos2 1

evosmos1 1

evosmos4

(Φωτογραφίες: seleo.gr, thessnews.gr)

To Top