ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Πανελλήνιο σοκ για το τροχαίο με τους τρεις νεκρούς στη Θεσσαλονίκη

Πανελλήνιο σοκ έχει προκαλέσει το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Τρίτης και έκοψε το νήμα της ζωής σε 3 ανθρώπους. 

Στο τροχαίο δυστύχημα που συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, μπροστά από το δημαρχιακό μέγαρο της πόλης, έχασαν τη ζωή τους τρεις άνδρες, ενώ μία γυναίκα τραυματίστηκε σοβαρά και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο «Παπανικολάου».

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι οι δύο μηχανές με τα τέσσερα άτομα κινούνταν με μεγάλη ταχύτητα. Το μοιραίο αυτοκίνητο -με οδηγό έναν 67χρονο- έκοψε ταχύτητα και κινήθηκε αριστερά χωρίς να βγάλει φλας. Οι μοτοσυκλετιστές δεν πρόλαβαν να αντιδράσουν και «καρφώθηκαν» με μεγάλη ταχύτητα στο πλάι του αυτοκινήτου.

Η ανακοίνωση του νοσοκομείου

Σχετικά με τη νεαρή γυναίκα ηλικίας 18 ετών που διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο ΓΝ «Γ. Παπανικολάου» το βράδυ της 18ης Σεπτεμβρίου 2017 μετά από το τροχαίο ατύχημα που έγινε στη συμβολή των οδών Μ. Ανδρονίκου και 3ης Σεπτεμβρίου στη Θεσσαλονίκη (σύγκρουση δύο δίκυκλων μηχανών με Ι.Χ. αυτοκίνητο με αποτέλεσμα τον θανατηφόρο τραυματισμό τριών από τους τέσσερις επιβαίνοντες), σας ενημερώνουμε ότι η εν λόγω τραυματίας νοσηλεύεται στη Β΄ Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (Β΄ΜΕΘ) του Νοσοκομείου. Γίνεται προσπάθεια να σταθεροποιηθεί η κατάσταση της καθώς έχει πολλαπλές κακώσεις στο θώρακα, στο κεφάλι και στα άκρα, παρακολουθείται από όλο το εύρος των ιατρικών ειδικοτήτων και χαρακτηρίζεται ως εξαιρετικά κρίσιμη για το επόμενο 24ωρο. Στο σύνολο των τριών επιβαινόντων θυμάτων του τροχαίου ατυχήματος, α) ο τραυματίας ηλικίας 22 ετών διακομίστηκε στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου και υπέκυψε στα τραύματα του β) οι δύο επιβαίνοντες (ηλικίας 55 και 28 ετών) που κατέληξαν στο τόπο του δυστυχήματος έχουν μεταφερθεί στο ΓΝ «Ο Άγιος Δημήτριος» και στο ΓΝ «Γ. Παπανικολάου» αντίστοιχα. Όσον αφορά τον οδηγό του ΙΧ με το οποίο έγινε η σύγκρουση νοσηλεύτηκε για παρακολούθηση στην Καρδιολογική Κλινική του Νοσοκομείου λόγω ιστορικού στεφανιαίας νόσου και αυτή τη στιγμή την υπόθεση έχουν επιληφθεί οι Αρχές.

To Top