ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Σοκ: Αστυνομικός δολοφόνησε κόρη, σύζυγο και πεθερά! και αυτοκτόνησε (video)

Εγκλημα-σοκ σήμερα το μεσημέρι στους Αγίους Αναργύρους. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, αστυνομικός σκότωσε τη σύζυγο, την πεθερά και το 4χρονο παιδί του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Όπως αναφέρει το protothema.gr:

“Η τρομακτική είδηση της τριπλής δολοφονίας του τρίχρονου παιδιού, της συζύγου και της πεθεράς από τον αστυνομικό ο οποίος στη συνέχεια αυτοκτόνησε έχει προκαλέσει σοκ.
Οι πληροφορίες λένε πως ο 46χονος αρχιφύλακας πρόσφατα είχε περάσει και από τις αρμόδιες επιτροπές της ΕΛ.ΑΣ χωρίς όμως να διαπιστωθεί ότι αντιμετωπίζει κάποιο ψυχολογικό πρόβλημα.
«Το παιδί δεν είχε πάει στο σχολείο» αναφέρει εξάδελφος της νεκρής μητέρας εξηγώντας πώς εντόπισαν τους νεκρούς. «Σκαρφάλωσα απ’ το πλάι, στην σκάλα την εξωτερική και είδα μέσα ότι είναι ανοιχτή η πόρτα η κεντρική και είδα την κοπέλα και τους φώναξα να σπάσουν την πόρτα» αφηγείται τη δραματική στιγμή του εντοπισμού των νεκρών.

Ο Γιώργος Διδασκάλου, ο συγγενής της οικογένειας που βρέθηκε πρώτος μπροστά στις τρομακτικές εικόνες της οικογενειακής τραγωδίας, μετέφερε τι αντίκρισε όταν μπήκαν στο σπίτι.

«Είδαμε τη μητέρα με την κόρη στο σαλόνι» αναφέρει και όταν πρέπει να συνεχίζει ένας κόμπος ανεβαίνει στη φωνή του: «Το μωρό ήταν στο κρεβάτι, στην κρεβατοκάμαρα και ο πατέρας γονατισμένος στο κρεβάτι μπροστά…».

Ο 46χρονος, λένε οι συνάδελφοι του, δεν έδειχνε να αντιμετωπίζει κάποιο σοβαρό θέμα που να δικαιολογεί αυτή την ακραία πράξη. Με καταγωγή από την Αιτωλοακαρνανία ο αρχιφύλακας, το 1996 έφυγε από την Αστυνομική Διεύθυνση του Αερολιμένα Ελληνικού και τοποθετήθηκε στη φρουρά του τότε πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη.

Πρόκειται για μια ειδική υπηρεσία της Βουλής και παρέμεινε σε αυτή τη θέση μέχρι και σήμερα το μεσημέρι.

Τι ήταν αυτό που ώθησε τον 46χρονο να στρέψει το υπηρεσιακό του όπλο για να σκοτώσει τη σύζυγο, την πεθερά και το μόλις τριών ετών κοριτσάκι του και στη συνέχεια να δώσει τέλος στη ζωή του; Επί του παρόντος ουδείς μπορεί να γνωρίζει τι κρύβεται πίσω από την πρωτοφανή πράξη του αρχιφύλακα να σκοτώσει το παιδί, τη σύζυγο και την πεθερά του. Ο δολοφόνος και αυτόχειρας θεωρούνταν άνθρωπος χαμηλών τόνων και υπηρεσιακά άψογος αστυνομικός που ποτέ δεν απασχόλησε, ούτε έδωσε το παραμικρό δικαίωμα. Μέχρι και την σημερινή πρωτοφανή οικογενειακή τραγωδία…”

Όπως αναφέρει το newsit.gr:

“Δεν υπάρχουν λέξεις να περιγράψουν αυτό που συνέβη στους Αγίους Αναργύρους. Μια ανείπωτη οικογενειακή τραγωδία, ένα δράμα που δεν το χωράει ανθρώπου νους… Ο Χρήστος Ζαπαντιώτης, εν ενεργεία αστυνομικός σκότωσε την γυναίκα του, την κόρη του που δεν είχε προλάβει να κλείσει τα 4 της χρόνια και την πεθερά του. Στην συνέχεια αυτοκτόνησε…

Όλοι τους βρέθηκαν νεκροί μέσα σε διαμέρισμα στους Αγίους Αναργύρους με τους συγγενείς και τους φίλους της οικογένειας να μην μπορούν να διανοηθούν την τραγωδία.

Οι τελευταίες πληροφορίες για την τραγωδία, αναφέρουν πως στο διαμέρισμα έχουν βρεθεί τουλάχιστον έξι σφαίρες. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο αστυνομικός φέρεται να πυροβόλησε εξ επαφής την σύζυγό του. Μάλιστα, υπάρχουν σφαίρες «καρφωμένες» και στους τοίχους. Κάτι που σημαίνει πως ίσως κυνήγησε την πεθερά του πριν καταφέρει να την σκοτώσει.

Αμέσως μετά φέρεται να πήγε στο υπνοδωμάτιο της κόρης του, την οποία δολοφόνησε στο κρεβατάκι της πριν αυτοκτονήσει… Ο αστυνομικός βρέθηκε γονατισμένος δίπλα από την νεκρή κορούλα του…

Το χρονικό της τραγωδίας

Οι αστυνομικοί βρέθηκαν μπροστά στο αποτρόπαιο αυτό θέαμα λίγο πριν τις δυο το μεσημέρι, όταν κλήθηκαν από τους συναδέλφους της συζύγου του δράστη που την αναζητούσαν από το πρωί αφού δεν είχε εμφανιστεί στην εργασία της.

Οι αστυνομικοί, πήγαν στο σπίτι και όταν δεν απαντούσε κανείς παραβίασαν την πόρτα και τους βρήκαν όλους νεκρούς στον ίδιο χώρο. Από τις πρώτες ενδείξεις ο 42χρονος αστυνομικός, εκτέλεσε την κορούλα του, που δεν είχε καν προλάβει να κλείσει τέσσερα χρόνια ζωής, την σύζυγό του και την πεθερά του και μετά έδωσε τέλος στην ζωή του. 

Η σύζυγός του ήταν γιατρός – ρευματολόγος και εργαζόταν σε μεγάλο ιδιωτικό νοσοκομείο των βορείων προαστίων όπως επίσης και η πεθερά του.

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας στη γειτονιά των Αγίων Αναργύρων

Η γειτονιά της οδού Ευριπίδου στην Ανάκασα των Αγίων Αναργύρων, πάγωσε στο άκουσμα της φρικτής αυτής είδησης. Συγγενείς της οικογένειας καταφθάνουν στο σπίτι και εκτυλίσσονται σκηνές αρχαίας τραγωδίας.

Ανησύχησε, όπως λέει, διότι στο σπίτι υπήρχε και η μικρή κόρη του ζευγαριού. Ανέβηκε μια σκάλα και είδε το αποτρόπαιο θέαμα, ενώ αμέσως μετά έσπασαν την πόρτα…

Η προϋπηρεσία και η ψυχιατρική γνωμάτευση

Ο αστυνομικός από το 1996 υπηρετούσε στην φρουρά του Μεγάρου Μαξίμου, στην συνέχεια αποσπάστηκε στην φρουρά της Βουλής και τώρα ήταν στην φρουρά του πρώην πρωθυπουργού, Κώστα Σημίτη. Το σαββατοκύριακο ο δράστης έλειπε στα Γιάννενα όπου συνόδευε τον πρώην πρωθυπουργό. Και σύμφωνα με πηγές της ΕΛ.ΑΣ. δεν φαινόταν να τον προβληματίζει κάτι. Επέστρεψε σπίτι του το βράδυ της Κυριακής. Σύμφωνα πάντα με πληροφορίες, ο αστυνομικός είχε εξεταστεί πριν από 9 μήνες από ψυχολόγο και είχε κριθεί ικανός να κρατάει όπλο. 

Επι τόπου βρέθηκαν άνδρες του τμήματος Ανθρωποκτονιών για να εξακριβώσουν με βεβαιότητα τις συνθηκες κάτω από τις οποίες διαδραματίσθηκε αυτή η τραγωδία. Επίσης, ο ιατροδικαστής θα προσδιορίσει τον χρόνο θανάτου τους έτσι ώστε να καταλάβουν οι αρχές πότε έγιναν τα εγκλήματα.

 

 

https://youtu.be/eDlfOtHjD5o

Πηγή: protothema.gr

To Top