ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιλεκτική ευαισθησία της Μπόζνου! Κάλεσε σε απολογία τον Άρη, ενώ… αγνοείται η κλήση για τον Απόλλωνα

Επιλεκτική η ευαισθησία της Μπόζνου! Κάλεσε σε απολογία τον Άρη για τον ΟΦΗ, ενώ… αγνοείται η κλήση για τον Απόλλωνα, για τα όσα έγραψε ο παρατηρητής σε βάρος της αθηναϊκής ομάδας κι επισύρουν βαριές ποινές, μέχρι και αφαίρεση βαθμών!

Την ώρα που στο παιχνίδι του Άρη με τον ΟΦΗ ουσιαστικά δεν έγινε το παραμικρό, το Πειθαρχικό όργανο που “έθαψε” την έκθεση του παρατηρητή σε βάρος του Απόλλωνα δείχνει επιλεκτική ευαισθησία και καλεί σε απολογία τόσο τους κιτρινόμαυρους, όσο και τους Κρητικούς! 

Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Stoiximan.gr Football League κάλεσε σε απολογία τις ΠΑΕ ΟΦΗ και Άρη, για όσα διαδραματίστηκαν στο μεταξύ τους παιχνίδι, στο πλαίσιο της 30ής αγωνιστικής. Στο άρθρο 15§§3 περ.Β’ υποπερ.α’,β’, με βάση το οποίο έγινε η κλήση, ο πειθαρχικός κώδικας κάνει λόγο για ρίψεις φωτοβολίδων αντικειμένων στη διάρκεια του αγώνα.

Στο άρθρο 10§1 περ.γ’ γίνεται αναφορά σε «ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή διακοσίων (200) ευρώ, αν ο ποδοσφαιριστής αποβάλλεται από τον αγώνα για βιαιοπραγία ή βάναυση συμπεριφορά του σε αντίπαλο παίκτη, συμπαίκτη, θεατή ή αξιωματούχο ομάδας ή για ανταπόδοση της βάναυσης συμπεριφοράς την οποία υπέστη ο ποδοσφαιριστής, έστω και αν βρισκόταν σε άμυνα».

Η σχετική κλήση:

«Το Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό Όργανο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Β’ Εθνικής Κατηγορίας καλεί σε απολογία: την Τετάρτη 24/5/2017 και ώρα 15:30 α) την ΠΑΕ ΟΦΗ, β) την ΠΑΕ ΑΡΗΣ, γ) τον ΦΑΣΟΜΥΤΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ (υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ ΟΦΗ) και δ) τον ΜΑΓΚΟΥΝΗ ΓΕΩΡΓΙΟ (υπεύθυνο ασφαλείας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ), για παράβαση των άρθρων 1, 2, 3, 4, 5, 6, 8, 9, 10§1 περ.γ’, 11, 12, 13, 14, 15§§3 περ.Β’ υποπερ.α’,β’,7 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ και 15 του ΚΑΠ Επαγγελματικών Ομάδων. (αγώνας 13/5/2017 30η αγωνιστική)».

To Top