Επιμένει ο Χατζηιωάννου: «Νέα ΠΑΕ, χωρίς εκκαθάριση της παλιάς»

Ο νομικός Βαγγέλης Χατζηιώαννου εξήγησε ποια ακριβώς διαδικασία ακολούθησε ο Αγροτικός Αστέρας και πως αυτή συνδέεται με τον Άρη, τονίζοντας πως με όσα ισχύουν σήμερα μπορεί να δημιουργηθεί νέα ΠΑΕ Άρης χωρίς να έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της παλαιάς.

Αναλυτικά όσα είπε στο “Ράδιο Θεσσαλονίκη”:

Στην αρχή εξήγησε τι ακριβώς έγινε με τον Αγροτικό Αστέρα: «Μέχρι το 2012 η ομάδα βρισκόταν στις επαγγελματικές κατηγορίες, μετά υποβιβάστηκε στην Γ’ εθνική κι έπειτα στην Δ’ Εθνική. Μέσα σε μία διετία ανέβηκε κι είχε δικαίωμα συμμετοχής στην Football League. Ο Αστέρας είναι τυχερός γιατί στον δρόμο του βρέθηκε ο Ηλίας Θεοδωρίδης, ένας επιχειρηματίας που με δικά του χρήματα έδωσε την εντολή για σύσταση νέα ΠΑΕ. Στην αρχή υπήρχε αρνητική διάθεση από το Υπουργείο Ανάπτυξης γιατί δεν θέλει να μένουν οι παλιές ΠΑΕ, αλλά εδώ κι ένα μήνα εγκρίθηκε η σύσταση νέας ΠΑΕ μετά από εισήγηση της ΕΕΑ προς το Υπουργείο Ανάπτυξης και προχθές 20 του μηνός εκδόθηκε η απόφαση κι έχει συσταθεί νέα ΠΑΕ».

Για τον Άρη ανέφερε: «Χρονικά ο Άρης θα το αντιμετωπίσει αυτό αν παίξει στην Γ’ και προβιβαστεί αν υπάρχει ΠΑΕ γιατί στο μεταξύ μπορεί να έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση. Και αν είναι το ίδιο νομοθετικό καθεστώς γιατί έχω μία πληροφορία γιατί μπορεί να αλλάξει του χρόνο. Βέβαια ο Άρης έχει μεγάλο βάρος και μπορεί να επηρεάσει και να μην αλλάξει. Επίσης και η Λάρισα μπορεί να κάνει το ίδιο».

Για το αν έχει μιλήσει με κάποιον από τον Άρη είπε: «Επίσημα όχι, ανεπίσημα έχω μιλήσει με άτομα που κατέχουν και θέσεις θεσμικές. Ζήτησαν την συνδρομή μου, αλλά για κάποιους λόγους τα προβλήματα τα λύνουν «Αρειανοί» και εγώ δεν είμαι φωτογραφισμένος «Αρειανός». Ανεπίσημα όμως ζήτησαν την συνδρομή μου και την βοήθειά μου. Τους είπα ότι υπάρχει μία πεπατημένη».

To Top