ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιστολή για την κατάσταση στον ποδοσφαιρικό Άρη

O αναγνώστης Απόστολος Καλέμος έστειλε την παρακάτω επιστολή για την κατάσταση που επικρατεί στον ποδοσφαιρικό Άρη, θέλοντας να μοιραστεί κάποιες σκέψεις του δημόσια.

Αναλυτικά:

“Αγαπητοί φίλοι ,

Με μεγάλη έκπληξη διαβάσαμε πως μετά τη ταύτιση απόψεων του κυρίου Καρυπίδη με τον κύριο Παπαδόπουλο, ο αγαπητός υποψήφιος επέλεξε τον ΟΦΗ για τα επόμενα 3 χρόνια. Δεν κρίνουμε την απόφαση αυτή καθ’αυτή καθώς  κάθε επαγγελματίας έχει τα δικά του κριτήρια. Όμως επικοινωνιακά είναι μεγάλη καρπαζιά όταν σε δήλωση του αεροδρομίου είπε «ήρθα για τον ΑΡΗ…»

Αφού  μάλιστα ανέλυσε και το αντίστοιχο πλάνο του ΑΡΗ για την επόμενη χρονιά, αποκαλύπτοντας και τα ό,ποια χαρτιά θα μπορούσε να κρύψει σε έναν εκ των βασικών αντιπάλων για την νέα χρονιά, εισέπραξε μια μεγαλοπρεπή άρνηση. Σίγουρα εκεί στο Ηράκλειο θα γελάνε ακόμα με το κάζο.

Ο μεγαλομέτοχος αγαπητοί φίλοι «μικραίνει»  τον ΑΡΗ καθημερινά και διαρκώς τόσο ώστε να μπορεί να χωράει στη δική του τσέπη. Η προφορική συμφωνία με Μυροφορίδη, ας μη βιαστούν κάποιοι, δεν είναι ακόμη επίσημη. Όχι ότι θα χάσουμε τον Νο1 στη θέση του στην κατηγορία, κάποια ονόματα παίζουν δυνατά, της κατηγορίας. Ποιος Τσεμπερίδης λένε κάποιοι, αυτός που συντονίζει το παιχνίδι του Αχαρναϊκού, ένα μηχανάκι της Football League?  Και αυτός και άλλοι παρελαύνουν καθημερινά. Ρίγη συγκίνησης ειλικρινά.

Αυτή θα είναι η στρατηγική για τη συνέχεια. Ποια δηλαδή? Να επιτευχθεί η πλήρης και σταθερή μεταμόρφωση της ομάδας που λέγεται ΑΡΗΣ και κατεβάζει σε τελικούς στο ΟΑΚΑ 25.000 κόσμο, που γεμίζει τα πέταλα σε Μαδρίτη και Μάντσεστερ, που κάνει τον κόσμο να παραμιλά στο φιλικό με Μπόκα, που συναρπάζει με τα συνθήματα της κερκίδας, που συγκινεί τόσο κόσμο.

Να ικανοποιηθεί δηλαδή με το να κόψει του χρόνου περισσότερα εισιτήρια από τον Εύοσμο και τη γείτονα Καλαμαριά. Να πλαισιωθεί στη τετράδα για του χρόνου. Να συναρπάσει τον κόσμο του με το κυνήγι των νέων τρένων που θα εμφανιστούν του χρόνου.

Όμως πρέπει να βιαστεί, γιατί ο Αλέκος Βοσνιάδης δεν θα είναι για πολύ ακόμη διαθέσιμος. Αν και για τετράδα, μια χαρά είναι ο πάτερ.

Αλήθεια, εσείς του Ερασιτέχνη, όλα καλά? Πως πάει δηλαδή. Η ιστορία θυμίζει τη διαφήμιση Φέταααααα! Περιμένουμε δηλαδή να πέσει το μήλο στο στόμα μας. Είστε όλο αυτιά και μάτια. Προσέξτε μη πέσετε από τη καρέκλα σας.

Με πίκρα και απογοήτευση

 

Απόστολος Καλέμος”

 

To Top