ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιστολή-καμπανάκι στον ΑΣ για το βόλεϊ και τα χρήματα της Nova!

Με επιστολή τους, τρία μέλη του Άρη απευθύνονται στον Ερασιτέχνη και ζητούν άμεσα συγκεκριμένες ενέργειες για το τμήμα βόλεϊ.

Αναλυτικά η επιστολή η οποία έχει τις υπογραφές των Αριστοτέλη Ναούμ, Βαγγέλη Κριτσίμη και Γιώργου Κάρλα και η οποία δεν έτυχε απάντησης από το δ.σ. του ΑΣ Άρης:

“Θεσσαλονίκη, 25.8.2015

Προς δς του ΑΣ ΑΡΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Κύριοι

Πήραμε μια αυθόρμητη πρωτοβουλία πέρυσι να δοθούν κάποια χρήματα για να ανακάμψει και εν τέλει να παραμείνει στην κατηγορία (ντροπή κ που το αναφέρουμε) το τμήμα βόλλευ αντρών του συλλόγου.

Φέτος εξασφαλίσαμε με ιδία πρωτοβουλία την φορολογική ενημερότητα του τμήματος ενόψει αδειοδότησης, τα προβλήματα όμως παραμένουν καθώς δεν φαίνεται από πουθενά-έως τώρα-(εγγυημένη) χρηματοδότηση του τμήματος.

Δυστυχώς από τον περασμένο Απρίλη που τελείωσε το πρωτάθλημα δεν έγινε καμία ουσιαστική κίνηση για την τύχη του τμήματος.

Μάθαμε για μια τελευταία δόση από τα τηλεοπτικά της Nova που πρόκειται να εισπράξει ο ΑΣ.

Θεωρούμε αυτονόητη υποχρέωση σας, ένα μέρος αυτών των χρημάτων να δοθούν στο τμήμα του ΤΑΠ. Έξαλλου το δικό σας δς έχει κάνει ρυθμίσεις για το ΤΑΠ και τα χρέη του, οπότε θεωρείται εκ των ων ουκ άνευ η εύρυθμη λειτουργία του τμήματος και η αυτονόητη συμμετοχή του τα επόμενα χρόνια στην Α1.

Σε κάθε περίπτωση, αν δεν μπορείτε να αναλάβετε το τμήμα, ορίστε τη Δευτέρα 31/8/2015 μια έκτακτη γενική συνέλευση για το τμήμα του βολλευ ώστε να παρθούν εκεί οι τελικές αποφάσεις από όσους ακόμα ενδιαφέρονται για το τμήμα αυτό του συλλόγου που μας έχει χαρίσει πανελλήνιο τίτλο κ διακρίσεις.

Υ.γ. 1 το νου σας κκ του δς μη τυχόν και δοθεί από την δόση αυτή ούτε ευρώ(η σεντ) σε πρώην έφορους…

Υ.γ. 2 καλή επιτυχία στον δικαστικό αγώνα του συλλόγου για την τύχη του ποδοσφαιρικού τμήματος

Με τιμη

Αριστοτέλης Ναούμ
Βαγγέλης Κριτσίμης
Γεώργιος Κάρλας”

To Top