Επιστολή προς… Καρυπίδη: “Θυμήστε σε όλους Ποιος είναι ο Άρης…”

Επιστολή προς τον πρόεδρο του Άρη μας έστειλε ο φίλος αναγνώστης Κυριάκος Μ. σχετικά με την κατάσταση στο ποδόσφαιρο, με ιδιαίτερη αναφορά στον Θοδωρή Καρυπίδη.

Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague; 

Αναλυτικά:

“Επιστολή προς Κο Καρυπιδη

Αγαπητέ κύριε Καρυπιδη…

ομάδα αυτά τα χρόνια ήταν σε πολύ δύσκολη κατάσταση,ο λαός του Άρη έχει υποφέρει παρά πολύ και σε αυτό οφείλεται η μη είσοδος του στο γήπεδο.

Ωστόσο τον τελευταίο χρόνο,θα έχετε παρατηρήσει ότι ο κόσμος άρχισε και στηρίζει μαζικά την προσπάθειά της Διοίκησης και των παικτών για την επάνοδο στη μεγάλη κατηγορία,εκεί που πραγματικα ανήκει ο Άρης στην σούπερ Λίγκα.

Και αυτό γιατί έχουμε δει στα μάτια σας έναν ηγέτη,έναν άνθρωπο που έχει κανει προσπάθεια για έναν υγιή κυρίως οικονομικό ΑΡΗ.

Όμως κύριε Καρυπιδη,σε αυτήν την επιστολή εκφράζω σαν απλός φίλαθλος την ανησυχία μου για τον ΆΡΗ.Ξέρετε πολύ καλα πως τα Οικονομικά δρώμενα στην σούπερ Λίγκα είναι μεγαλύτερα από αυτά της Φοοτμπολ λιγκ.

Θα πρέπει λοιπόν να έρθουν παίκτες μεγαλύτερης αξίας,το οποίο συνεπάγεται με υψηλότερους μισθούς μαζί με άλλα πράγματα.Με λίγα λόγια χρειάζεται χρήμα.Επιτρέψτε μου να σας πω πως αν χρειάζεστε συμπαίκτη σε όλη αυτήν την κατηγορία..

Η τελοσπαντων μια πηγή η οποία θα αποφέρει έσοδα.Λύσεις υπάρχουν,υπάρχουν καλοί δημοσιογράφοι οι οποίοι έχουν γράψει σε εφημερίδες τις κινήσεις που θα πρέπει να κάνετε π.χ περί χρησιμοποίησης του Νίκου Γκάλη…κ.α.

Πρέπει η ομάδα να θωρακιστεί αγωνιστικά και εξωαγωνιστικα.

Ελπίζω ο Κύριος Καρυπιδης να είναι αυτος ο οποίος θα γίνει ισαξιος η και μεγαλύτερος από τους άλλους μεγαλομετόχους των 4 ομάδων της σούπερ Λίγκα.

Ελπίζω να μην κατακρινεται αυτήν την επιστολή.

Έχουμε περάσει πολλά σαν φίλαθλοι με πολλούς ανθρώπους οι οποίοι έχουν έρθει με σκοπό να βοηθήσουν τον ΆΡΗ,αλλά τελικά τον έκαναν χειρότερα..Είναι απλώς μια ανησυχία.Φυσικά και θέλω η ομάδα μας να πάει ψηλά.

Να κατακτήσει τίτλους,να ξανά πάμε εκδρομές σε Μαδρίτη,Μάντσεστερ κ.Α.Δε θέλουμε ποτέ να περάσουμε αυτό το μαρτύριο.Κάντε το για όλα αυτά τα δεκάχρονα που δεν έχουν δει ιδιαίτερη χαρά.Θυμιστε σε όλους Ποιος είναι ο ΑΡΗΣ.

Είναι ντροπή για την ιστορία μας.Να ανέβουμε και να μην ξανά πέσουμε ποτέ.Μην σταματάτε να δουλεύετε ποτέ για τον Άρη.Και αν νιώθετε ότι θέλετε κάποιον συμπαίκτη για του χρόνου και τις επόμενες χρονιές τότε το καλοκαίρι είναι μεγάλο και με τις γνωριμίες που έχετε σίγουρα κάτι θα Βρείτε.

Εμείς τον κύριο Καρυπιδη τον εμπιστευόμαστε.

Απλώς αν κάτι που εύχομαι ποτέ πάει λάθος να έχετε έτοιμο κάτι για την αντικατάσταση του.

Να μην τολμήσει ποτέ κανείς να πει για υπαλλήλους.Να μην τολμήσει κανείς να πιάσει στο στόμα του τον ΆΡΗ.ΚΑ ΝΕ ΝΑΣ .

Καλή Ανάσταση σε όλους,σε σας και τον ΆΡΗ.

Ευχαριστώ για το χρόνο σας”.

To Top