ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιστρέφει με συμφωνίες στα χέρια του…

Εξελίξεις σε σημαντικούς τομείς πρόκειται να υπάρξουν το προσεχές διάστημα, καθώς υπάρχουν θέματα, που βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων του Θοδωρή Καρυπίδη για τη νέα σεζόν.

Stoiximan.gr: Τα Virtual Sports είναι ΕΔΩ με συνεχή δράση & πληθώρα αθλημάτων!

Αρχικά, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, πρόκειται να μεριμνήσει για την τηλεοπτική «στέγη» της ομάδας, καθώς τα μοναδικά δεδομένα -μέχρι στιγμής- έσοδα για την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, είναι η συμφωνία με τον Τομ Παπαδόπουλο για παράταση της χορηγίας της εταιρίας του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Nova έχει επανέλθει με νέα βελτιωμένη οικονομικά πρόταση, από αυτήν που είχε καταθέσει στον Θοδωρή Καρυπίδη, προκειμένου να συμφωνήσει με τον Άρη.

Ήδη διαρρέεται έντονα πως από τις λεγόμενες «άστεγες» ομάδες, που το περασμένο διάστημα «μπλόκαραν» την έναρξη του πρωταθλήματος, υπάρχει προφορική συμφωνία με τον Άρη και την Ξάνθη. Ενώ, έχουν ήδη ξεκινήσει οι επαφές και με τον Παναθηναϊκό…

Η επιστροφή του στη Θεσσαλονίη, θα γίνει έχοντας ήδη ορισμένες συμφωνίες στα χέρια του, με σημαντικότερη όλων,φυσικά, το τηλεοπτικό συμβόλαιο.

To Top