Επιστροφή στις νίκες (3-1), ωραία γκολ, πολύτιμο τρίποντο

Παίζοντας κατά διαστήματα ωραίο ποδόσφαιρο ο Άρης επέστρεψε στις νίκες (πρώτη μέσα στο 2015), επικρατώντας του Ορφέα Ελευθερούπολης με 3-1. Σπάνιας ομορφιάς τα τέρματα των Καπνίδη και Ν΄Λουντούλου, άνοιξε τον δρόμο για το τρίποντο ο εξαιρετικός Πόι.

Ιδανικό ξεκίνημα

Φουριόζος ξεκίνησε το παιχνίδι ο Άρης που με γκολ από τα… αποδυτήρια πήρε κεφάλι στο σκορ. Την ωραία σέντρα του Λιόλιου εκμεταλλεύτηκε άψογα ο πρώτος σκόρερ του φετινού Άρη, Μάουρο Πόι που με ψύχραιμο πλασέ την έστειλε στο βάθος της εστίας του Κοσμίδη. Οι “κίτρινοι” έφτασαν μία ανάσα από το 2-0 αλλά η κεφαλιά του Καπνίδη στο 26΄βρήκε το οριζόντιο δοκάρι με τον Σαμαρά στη συνέχεια να μην μπορεί να την σπρώξει στα δίχτυα.

Ψυχρολουσία και άμεση απάντηση από Καπνίδη

Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν δύο λεπτά αργότερα με τον Θεοδωρίδη να κερδίζει με κεφαλιά τον Φυσέκη. Το σύνολο του Ντομπρασίνοβιτς έψαξε το 2-1 και το κατάφερε στο 38΄με εξαιρετική κεφαλιά του Καπνίδη σε σέντρα του Σουνά από τα αριστερά να το πετύχει, αποβάλλοντας το άγχος που προκάλεσε η ισοφάριση.

Με… φόρα και στο δεύτερο μέρος

Με την ίδια διάθεση αλλά χωρίς γκολ ξεκίνησε το δεύτερο ημίχρονο για τον Άρη. Οι “κίτρινοι” έψαξαν το τρίτο τέρμα και έφτασαν πολύ κοντά στο 52΄με τον Ν΄Λουντούλου να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.Την ίδια κατάληξη είχε και ένα ακόμα σουτ του Γάλλου στο 56΄. Στο 62΄ο Κοσμίδης στέρησε από τον Καπνίδη το δεύτεροι του τέρμα, παραχωρώντας το κόρνερ. Στο 68΄ο Ν΄Λουντούλου σφραγίζει το τρίποντο για τον Άρη με σπάνιας ομορφιάς γκολ! Ο Καλογέρης βρήκε με εξαιρετική μπαλιά τον Γάλλο από το αριστερά, αυτός έφερε την μπάλα στο δεξί και με εξαιρετικό πλασέ πέτυχε το 3-1.

Συντήρηση δυνάμεων…

Χωρίς την μεγάλη φάση τα επόμενα λεπτά της αναμέτρησης με τους παίκτες του Άρη να ρίχνουν ρυθμούς και να διατηρούν με σχετική άνεση το υπέρ τους 3-1.Μοναδική αξιόλογη προσπάθεια ένα φοβερό σουτ του Πόι στις καθυστερήσεις που κατέληξε στο κάθετο δοκάρι του Κοσμίδη.

Διαιτητής: Θεοδωρόπουλος Ν. (Φλώρινας)

Βοηθοί: Δημόπουλος Ν.(Φλώρινας)-Δεμερτζής Χ. (Φλώρινας)

ΑΡΗΣ (Σ. Ντομπρασίνοβιτς): Φυσέκης, Γκίνο (81΄Λιόνης), Σαμαράς, Λιόλιος, Φερνάντες, Καλογέρης, Πόι, Ν΄Λουντούλου (84΄Ντούνγκα), Καπνίδης, Σουνάς, Παπαδόπουλος (66΄Σταυρόπουλος)

ΟΡΦΕΑΣ ΕΛΕΥΘ. (Δ.Μαγκαφίνης): Κοσμίδης, Κεχαγιάς, Τριανταφυλλίδης (64΄Ζουμπούλης), Σκέντος, Αϊβάζης (82΄Βακιρτζής), Τσίτσι, Σαβελίδης (46΄ Βραμεντσάλης), Χριστοδουλίδης, Θεοδωρίδης, Κερμενίδης, Κυγάης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ το LIVE του αγώνα όπως σας το μετέδωσε λεπτό προς λεπτό το PRESSARIS

 

To Top