Επιτέλους, αρχίζει το υπερθέαμα!

Μετά από τρεις μήνες και κάτι, το Τσάμπιονς Λιγκ αρχίζει ξανά! Η δημοφιλέστερη διασυλλογική διοργάνωση του κόσμου ανοίγει αυλαία απόψε στην 23η έκδοσή της με τη νέα της μορφή και ξεκινάει το ταξίδι της μέχρι το Ολύμπιαστάντιον του Βερολίνου στις 6 Ιουνίου 2015.

Η πρώτη ημέρα του Τσάμπιονς Λιγκ περιλαμβάνει παιχνίδια από τους τέσσερις πρώτους ομίλους. Στον πρώτο, τον όμιλο του Ολυμπιακού, οι ερυθρόλευκοι υποδέχονται την πρωταθλήτρια Ισπανίας και φιναλίστ πέρυσι του τουρνουά, Ατλέτικο Μαδρίτης. Στο άλλο ματς η Γιουβέντους φιλοξενεί στο Τορίνο την Μάλμε.

Στο δεύτερο όμιλο η κάτοχος του τίτλου, Ρεάλ Μαδρίτης, θα βρει απέναντί της την Βασιλεία, ενώ η Λίβερπουλ επιστρέφει στα ευρωπαϊκά σαλόνια υποδεχόμενη στο Άνφιλντ την πρωτάρα Λουντογκόρετς.

Στον τρίτο όμιλο, τον πιο ανοιχτό ίσως από όλους, η Μπενφίκα κονταροχτυπιέται με την Ζενίτ Αγ. Πετρούπολης στη Λισαβόνα, ενώ η Μονακό, που επίσης επιστρέφει στην Ευρώπη, αντιμετωπίζει τη Λεβερκούζεν.

Δυνατά παιχνίδια έχει το τέταρτο γκρουπ, με την Μπορούσια Ντόρτμουντ να βρίσκει ακόμα μία χρονιά μπροστά της την Άρσεναλ και την Γαλατάσαράι να φιλοξενεί στην Κωνσταντινούπολη την Άντερλεχτ.

Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 21:45.

πηγή: pamesports.gr

To Top