ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιτυχημένα σεμινάρια τζούντο με οικοδεσπότη τον Άρη

Το περασμένο Σάββατο 27 Ιουνίου στον Α.Σ. ΑΡΗΣ, ως πλέον ένα από τα επίσημα εξεταστικά κέντρα μαύρων ζωνών στην Ελλάδα, φιλοξενήθηκε για άλλη μία φορά το προ-εξεταστικό σεμινάριο για το 1ο και 2ο Νταν – Μαύρη ζώνη.

Στο Σεμινάριο αυτό, εκ μέρους της Ομοσπονδίας δίδαξαν οι Δάσκαλοι: Μαρτάκης Δημήτριος, Μαλλιαρόπουλος Νικόλαος – Δάσκαλος του Α.Σ. ΑΡΗΣ και Μαράτος Λεωνίδας

Οι υπόψηφιοι που θέλουν να συμμετέχουν στις εξετάσεις της Ομοσπονδίας για μαύρη ζώνη σε λίγους μήνες, ήταν υποχρεωμένοι να παρακολουθήσουν και το επίσημο σεμινάριο της Ομοσπονδίας. Στο σεμινάριο παρουσιάστηκε η επίσημη εξεταστέα ύλη της Ομοσπονδίας και λύθηκαν οι πιθανές αποροίες των υποψηφίων.

Το σεμινάριο είχε πολύ μεγάλη συμμετοχή και απήχηση, καθώς όπως αποδείχθηκε τα παιδιά που θέλουν να προχωρήσουν στην ιεραρχία είναι αρκετά και μαζεύτηκαν από όλη τη Βόρεια Ελλάδα για να το παρακολουθήσουν. Ήταν μία επιτυχία της Ομοσπονδίας, την οποία στήριξε με κάθε τρόπο ο σύλλογος μας στην προσπάθεια ανάπτυξης και προώθησης του αθλήματος!

Πηγή: arisac.gr

To Top