Επιχείρηση… Πόι στην Αρναία!

Παιχνίδι με δύο… στόχους το σημερινό για τον Άρη!

Αρχικά οι “κίτρινοι” πρέπει αν φύγουν με τους τρεις πόντους από την Αρναία και εν συνεχεία να φροντίσουν να μην.. χάσουν τον Μάουρο Πόι ενόψει Πανσερραϊκού.

Ο μόνιμος “πονοκέφαλος” των τελευταίων εβδομάδων ακούει στο όνομα του Αργεντίνου που κουβαλάει εδώ και αγωνιστικές το άγχος της 7ης κίτρινης κάρτας, που αν βγει από το τσεπάκι του διαιτητή θα σημάνει και την απευθείας απουσία του από τα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας.

Θεωρείται δεδομένο ότι ο Αργεντινός θα αγωνιστεί συντηρητιά στο σημερινό παιχνίδι, έχοντας στο πίσω μέρος του μυαλού του πως με μία ενδεχόμενη κίτρινη κάρτα χάνει το σημαντικότερο παιχνίδι της χρονιάς, αυτό με τον Πανσερραϊκό το ερχόμενο Σάββατο.

Το ιδανικότερο σενάριο θα είναι να καταφέρει ο Άρης από νωρίς να “κλειδώσει” το “τρίποντο”, ώστε ο 33χρονος φορ να γίνει αλλαγή για να προφυλαχθεί.

Το σίγουρο είναι πως ο Άρης… έπαιξε με την φωτιά καιρό τώρα στην περίπτωση αυτή, καθώς κανείς δεν θέλει να σκέφτεται ότι ο πιο έμπειρος παίκτης, αρχηγός και πρώτος σκόρερ της ομάδας θα λείψει από το κρίσιμο παιχνίδι με τους Σερραίους.

To Top