Επικοινωνία με ΠΑΕ και ΚΜΑ, ενημερώθηκε και ο ΑΣ, προ των πυλών συνάντηση με Κώνστα!

Η (εξώδικος) επιστολή που έστειλε ο Θανάσης Κώνστας στους φορείς του Άρη με την οποία ζητούσε συνάντηση για να καταθέσει την πρότασή του για την ΠΑΕ ήταν το πρώτο βήμα. Μέσα στο επόμενο 24ωρο αναμένεται να γίνει συνάντηση όλων των πλευρών, προκειμένου ο Κώνστας να ανοίξει τα χαρτιά του.

Συγκεκριμένα, από χθες, υπήρξε μια πρώτη επικοινωνία του προέδρου της ΚΜΑ Άγγελου Μισιρλή με τον Θανάση Κώνστα, ενώ ενημερώθηκε σχετικά και ο ΑΣ Άρης. Σήμερα υπήρξε επικοινωνία και ανάμεσα στον πρόεδρο της ΠΑΕ Πάνο Στεφανίδη και τον Κώνστα, στην οποία ο τελευταίος επανέλαβε ότι: “υπάρχει αξιόχρεος επενδυτής, ο οποίος εγγυάται την καταβολή 2.500.000 ευρώ για να προχωρήσει η διαδικασία του άρθρου 106ια”!

Για μια ακόμη φορά τονίστηκε ότι η πρωτοβουλία του Κώνστα, δεν έχει καμία σχέση με τον Λάμπρο Σκόρδα και η στόχευσή του είναι να παραμείνει ζωντανός ο Άρης κάτω από μια γενικότερα ενωτική προσπάθεια.

Μετά τις επικοινωνίες αυτές, αναμένεται συνάντηση των φορέων του Άρη με τον Κώνστα ώστε να κατατεθεί επίσημα η πρόταση για την ΠΑΕ και να ανοίξει πλέον τα χαρτιά του! Δεν μπήκαν όμως σε λεπτομέρειες, αφού συμφώνησαν όλοι να έχουν και συνάντηση, μόλις επιστρέψει ο Στεφανίδης από την Αθήνα, λογικά μέσα στο τρέχον 24ωρο…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ τι δήλωσε ο Κώνστας πριν από λίγο

To Top