Επτάωρη συνάντηση στο Παλέ για την ανάλυση όλων των δεδομένων

Για περίπου επτά ώρες χθες μέλη της διοίκησης της ΚΑΕ, εκπρόσωποι του επιχειρηματικού σχήματος και ο άνθρωπος που έφερε σε επαφή τις δύο πλευρές συζητούσαν στα γραφεία της ομάδας στο Αλεξάνδρειο.

Το τι θα προκύψει από αυτή την υπόθεση το γνωρίζουν μόνο οι εκπρόσωποι του επιχειρηματικού σχήματος, που πλέον έχουν πάρει τα στοιχεία που ήθελαν για την κατάσταση της ομάδας και της ΚΑΕ σαν εταιρείας.

Οι συζητήσεις θα συνεχιστούν και αυτό που πρέπει να ξεκαθαρίσει για άλλη μια φορά – όπως τονίζεται και από την ΚΑΕ – είναι ότι πρόκειται για συζήτηση που αφορά την ιδιοκτησία της εταιρείας, το μετοχικό κεφάλαιο και όχι μια απλή χορηγία.

Από την ΚΑΕ υποστήριζαν χθες ότι η υπόθεση δεν πρόκειται να κρατήσει χρονικά μεγάλο διάστημα και περιμένουν εξελίξεις εντός της βδομάδας, είτε θετικές, είτε αρνητικές.

Επίσης δεν θέλουν να δώσουν περισσότερες πληροφορίες, διότι υπάρχει ρήτρα εμπιστευτικότητας, όπως επεσήμανε χθες στέλεχος της διοίκησης. “Όταν γίνεται μια συζήτηση 6-7 ωρών, σίγουρα αυτό δεν είναι τυχαίο…” τόνιζαν με νόημα άνθρωποι του Άρη, κρατώντας πάντως ερμητικά τα χαρτιά τους.

To Top