ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επόμενο βήμα το Διαιτητικό για τον Άρη

Μέσα σε μια βδομάδα ο Άρης δεν κατάφερε να δικαιωθεί στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ. Δυο αρνητικές αποφάσεις που προσγείωσαν ανώμαλα όλους στην κιτρινόμαυρη οικογένεια.

Η αποστολή ήταν και είναι δύσκολη, παρά την προσπάθεια να μπουν κάτω από το χαλάκι τα προβλήματα, τα εμπόδια και οι αδυναμίες της υπόθεσης. Το επόμενο βήμα είναι το Διαιτητικό Δικαστήριο, όπου ο Άρης θα παίξει τα… ρέστα του σε νομικό επίπεδο.

Όπως τόνισε άλλωστε σε δηλώσεις του ο νομικός της ΚΑΕ Σπύρος Χριστοφορίδης, ο οποίος συμμετείχε στην δικαστική μάχη των τελευταίων ημερών: Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε, πηγαίνοντας στο Διαιτητικό Δικαστήριο, η προσφυγή στο οποίο ήταν άλλωστε ευθύς εξαρχής η δική μας στόχευση. Προχωράμε, λοιπόν, για το Διαιτητικό, ελπίζοντας στην ανατροπή. Ούτως ή άλλως δεν έχουμε και τίποτ΄ άλλο να κάνουμε. Γνωρίζω πως τα πράγματα είναι, πια, εξαιρετικά δύσκολα, όμως είμαστε υποχρεωμένοι να δώσουμε τη μάχη μέχρι τέλους».

Αξίζει να σημειωθεί ότι προς το παρόν δεν τίθεται θέμα προσφυγής στο CAS ή στα πολιτικά δικαστήρια: «Δεν ξέρω αν υπάρχουν τα χρονικά, αλλά και τα οικονομικά περιθώρια για κάτι τέτοιο, δεδομένου πως αυτές οι διαδικασίες προϋποθέτουν χρόνο και χρήμα και στην περίπτωση του Αρη δεν υπάρχει τίποτα από τα δύο», είπε χαρακτηριστικά ο Χριστοφορίδης.

To Top