ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ετοιμάζονται οι επόμενες δράσεις του Ερασιτέχνη για την ΚΑΕ

Ένα μέρος των δράσεων του Ερασιτέχνη – και όλης της οικογένειας του Άρη – αφορά την πίεση προς τον Λάσκαρη να πληρώσει. Ένα άλλο μέρος αφορά την προσπάθεια συστράτευσης προκειμένου να δημιουργηθεί ικανή εναλλακτική λύση για την διάδοχη κατάσταση.

Μέσω της πενταμελούς επιτροπής που συνταντήθηκε χθες και ανέλυσε πλήρως πως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση, ο Ερασιτέχνης έχει στα χέρια του όλα τα οικονομικά στοιχεία της ΚΑΕ και όλοι έχουν αντιληφθεί ότι η κατάσταση είναι αδιέξοδη και ο χρόνος δεν είναι σύμμαχος. Stoiximan.gr: Θα επιστρέψει ως πρώτος ο Άρης στη Superleague;

Πέραν του ορισμού ημερομηνίας για τη συνέχιση της γενικής συνέλευσης της ΚΑΕ, η “μάνα” του Συλλόγου θα προχωρήσει και σε άλλες ενέργειες – δράσης με στόχο την ενημέρωση όλων των επιφανών Αρειανών, όσων έχουν μεγαλύτερη οικονομική επιφάνεια, ζητώντας τη συνδρομή τους.

Υπάρχει στο τραπέζι η πρόταση των Αρειανών επιχειρηματιών που βάζουν ένα ποσό 300-350 χιλιάδων ευρώ (τουλάχιστον) ετησίως σε βάθος 4-5 ετών και εγγυώνται ότι καλύπτουν χρέη ύψους 2,3-2,5 εκατ. ευρώ. Είναι μια πρόταση που καλύπτει λίγο πάνω από το 50% των χρεών που θα έχει στις 30/6 η ΚΑΕ, οπότε αντιλαμβάνεται ο καθένας ότι δεν αρκεί από μόνη της για να δώσει τη λύση που όλοι θέλουν όσο το δυνατόν πιο άμεσα.

Απαιτείται συσπείρωση, απαιτείται συστράτευση και εννοείται ότι απαιτείται συνεχής πίεση στον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να αναλάβει χρέη και ευθύνες που ο ίδιος έχει δημιουργήσει.

To Top