ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

«Ευθυνόμαστε όλοι για ότι έγινε φέτος – Θέλω να μείνω στον Άρη…»

Οι λόγοι που δεν επέτρεψαν στον Άρη να εξασφαλίσει αγωνιστικά μέσω του πρωταθλήματος την άνοδο του στη Φούτμπολ Λιγκ, η δική του φετινή, αλλά και μελλοντική παρουσία, όπως και η αβεβαιότητα του τελευταίου διαστήματος ήταν το πλαίσιο στο οποίο κυμάνθηκε ο Καλούδης Λεμονής.

Αναλυτικά όσα είπε ο μέσος των “κιτρινόμαυρων” για…

… τη φετινή σεζόν: «Ήταν μία δύσκολη χρονιά. Δεν ξεκινήσαμε καλά, υπήρξαν αλλαγές σε διοικήσεις και προπονητές και όπως ήταν αναμενόμενο μας επηρέασε. Από τη στιγμή που δεν καταφέραμε να εξασφαλίσουμε την άνοδο, όμως, δεν είμαστε καθόλου ικανοποιημένοι. Έχουμε όλοι ευθύνη, από την διοίκηση μέχρι και τον τελευταίο παίκτη, αλλά εμείς παίζαμε μπάλα και θεωρώ ότι έχουμε το μεγαλύτερο μερίδιο».

…  το τι έφταιξε και δεν τα κατάφερε ο Άρης αγωνιστικά: «Σίγουρα το κακό μας ξεκίνημα. Είχαμε μία ήττα μόλις την δεύτερη αγωνιστική, μετά μία ισοπαλία, γενικότερα δεν ήταν η πορεία που περιμέναμε. Κάναμε στη συνέχεια ένα σερί, το οποίο σταμάτησε χάρις σε δύο ισοπαλίες και μετά ξανά το ίδιο μέχρι να έρθει το παιχνίδι στη Δράμα. Εκεί νομίζω χάσαμε πολύ έδαφος. Γενικότερα είχαμε πολύ καλή παρουσία εκείνο το διάστημα του δευτέρου γύρου, με καλό ποδόσφαιρο, αποτελέσματα, αλλά στο κρίσιμο παιχνίδι είχαμε μία σημαντική απώλεια βαθμών. Ακόμα και στη συνέχεια, συνήλθαμε, κερδίσαμε όλα τα παιχνίδια, εκτός από το τελευταίο, όπου ξέραμε ότι κέρδιζε ο Πανσερραϊκός. Βέβαια, έπρεπε να πάρουμε και σε αυτό τους τρεις βαθμούς, αλλά η απογοήτευση δεν μας βοήθησε».

… την δική του παρουσία: «Ξεκίνησα καλά το πρωτάθλημα, μετά δεν ξέρω τι έγινε. Σε καμία περίπτωση δεν είμαι ικανοποιημένος από τον εαυτό μου. Περίμενα να έχω καλύτερη παρουσία, γιατί ήθελα να βοηθήσω πιο πολύ».

… το μέλλον του: «Πρέπει πρώτα να μιλήσω με τον κ. Καλαϊτζίδη. Θα περιμένω, όπως περιμένουν και όλοι οι συμπαίκτες μου. Πάντως, φυσικά και θέλω να μείνω στην ομάδα. Είμαι στον Άρη τα πέντε τελευταία χρόνια της ζωής μου. Εννοείται θα ήθελα να μείνω και την επόμενη χρονιά και να βοηθήσω την οποιαδήποτε προσπάθεια του συλλόγου».

… το κλίμα στα αποδυτήρια της ομάδας τον τελευταίο 1,5 μήνα: «Πολύ δύσκολη περίοδος για όλους τους παίκτες. Ειδικά για τα παιδιά που είχαν οικογένειες και ήταν μακριά από αυτές. Ήμασταν στο… κενό για πολύ καιρό. Υπήρχε κούραση απ΄όλη τη χρονιά συσσωρευμένη, πολύ ζέστη και φυσικά αβεβαιότητα. Περιμέναμε καθημερινά μήπως μάθουμε αν θα γίνουν μπαράζ κάποια στιγμή και θα μπορέσουμε έστω και με αυτό τον τρόπο να… ρεφάρουμε την αγωνιστική αποτυχία».

… την προσπάθεια που γίνεται να προβιβαστεί η ομάδα: «Είμαι αισιόδοξος ότι θα τα καταφέρει η ομάδα. Από τα λίγα που γνωρίζω και με βάση τους νόμους που δικαιώνουν τον Άρη, ελπίζω ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα και αργά ή γρήγορα θα ανέβει η ομάδα».

…την φετινή παρουσία του κόσμου του Άρη: «Ότι και να πει κανείς είναι λίγο. Ήταν εξαιρετικός και μονίμως στο πλευρό μας. Μας στήριξε και στα δύσκολα παιχνίδια, αλλά και στα θεωρητικά πολύ πιο εύκολα. Δυστυχώς, δεν καταφέραμε να τον κάνουμε χαρούμενο στο τέλος. Ελπίζουμε ότι πολύ σύντομα θα αλλάξουν τα πράγματα και θα χαμογελάσει γιατί το στερείται εδώ και πολύ καιρό»

*Η συνέντευξη δόθηκε στην Arena Press

To Top