Ευκαιρία για συμπεράσματα-Mε… δύο ενδεκάδες στη Καλαμαριά ο Άρης

Εκτός συγκλονιστικού απροόπτου ο Άρης θα αντιμετωπίσει το Σάββατο στο γήπεδο της Καλαμαριάς τον Απόλλωνα σε φιλικό παιχνίδι συμπερασμάτων αλλά και διατήρησης της αγωνιστικής ετοιμότητας των παικτών.

Ο Πάουλ Κάμπος θα δώσει συμμετοχή σε όλους τους ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ, καθώς θέλει να εξάγει όσο πιο γρήγορα μπορεί ικανοποιητικά συμπεράσματα για τους παίκτες του πριν η ομάδα μπει στην τελική ευθεία για την μεταγραφική της ενίσχυση.

Από ένα ημίχρονο θα αγωνιστούν οι παίκτες του Άρη με τον Βραζιλιάνο να έχει καταλήξει στις δύο ενδεκάδες που θα χρησιμοποιήσει. Όπως ανακοίνωσε στη χθεσινή προπόνηση της ομάδας στο πρώτο μέρος θα αγωνιστούν όσοι θα προορίζονταν-κατά πάσα πιθανότητα- για το αρχικό σχήμα αν ο Άρης έπαιζε τελικά την Κυριακή με το Βυζάντιο.

Η 11αδα θα αποτελείται από τους Καρατζιοβαλή στο τέρμα, Γιαννίτση  Μαζουλουξή), Φερνάντες, Λιόλιο και Γκίνο στην άμυνα, Προβατίδη και Γκόλια στα χαφ, ενώ αριστερά θα παίξει ο Ατματσίδης, δεξιά ο Παπαδόπουλος και στην κορυφή οι Χιντασέλι και Καπνίδης.

Στο δεύτερο μέρος θα αγωνιστούν οι Μπαϊμάκης, Λιόνης-Ψυχογιός στα άκρα και αμυντικό δίδυμο οι Σανιά και Βασιλόπουλος. Στο κέντρο οι Ντούγκα και Καλούδης, ενώ στα άκρα οι Σουνάς και Συμεωνίδης. Στην κορυφή της επίθεσης θα παίξουν οι Ρένια και Ν΄Λουντούλου.

Οι Πόι, Γιαννίτσης και Σταυρόπουλος θα πάρουν από λίγο έως και καθόλου χρόνο συμμετοχής, κυρίως για να προφυλαχθούν.

To Top