Εύκολα ο Άρης, νίκησε με 3-0 σετ τον Ναύαρχο Βότση!

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν τις φετινές τους υποχρεώσεις οι γυναίκες του Άρη, που επιβλήθηκαν με 3-0 σετ του Ναύαρχου Βότση στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Α2 γυναικών.

Παρά το άγχος της πρεμιέρας, τα κορίτσια του Δημήτρη Σολκίδη κατάφεραν να φτάσουν σε μία σχετικά εύκολη νίκη, με εξαίρεση το 2ο σετ, όταν και οι φιλοξενούμενες ισοφάρισαν σε 22-22. Στην ουσία, όμως, δεν απειλήθηκαν ιδιαίτερα σε κανένα σημείο του αγώνα, αφού αποδείχθηκαν απόλυτα διαβασμένες απέναντι στις αντίπαλές τους

Να σημειωθεί ότι στο κλειστό κάτω από τη θύρα 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης» δημιουργήθηκε μία πολύ όμορφη ατμόσφαιρα, παρουσία του ανθρώπου που στηρίζει το τμήμα του Άρη, τον κ. Ρεντζεπέρη, αλλά και του προέδρου του Α.Σ., Τάσου Οικονόμου.

Τα σετ: 25-18,25-22,25-16

ΑΡΗΣ (Σολκίδης): Καλούδη, Σωτηρίου, Τυφλιώρη, Πήττα, Κοκκινίδου, Γεροβασιλείου, λ-Καψαμπέλη, Αποστολίδου, Θεότη, Μοδιώτη, Μέλκα, Γουγούση.

Ν. ΒΟΤΣΗΣ (Δεληγιάννη): Χατζηεφραίμογλου, Σάγκοβιτς, Σφυρίου, Τσομπανίδου, Παπαφωτίου, Λυκούδη, λ- Κανταρτζή, λ-Παππά, Σακαράκη, Φραγκουλίδου.

To Top