ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ζητούν από τη Βραζιλία να κάτσει να χάσει για να μην προκριθεί η Αργεντινή!

Η κόντρα της Βραζιλίας με την Αργεντινή είναι γνωστή με τους οπαδούς της Σελεσάο να ζητούν την ήττα από την Χιλή την τελευταία αγωνιστική ώστε να ελαχιστοποιηθούν οι πιθανότητες της αλμπισελέστε να βρεθεί στη Ρωσία.

Η Βραζιλία έχει εξασφαλίσει το εισιτήριο για το Μουντιάλ του 2018, καθώς είναι πρώτη με δέκα βαθμούς διαφορά από την δεύτερη Ουρουγουάη (28 β.). Ακολουθεί η Χιλή και η Κολομβία με 26 και το Περού με την Αργεντινή έχουν 25.

Αν η Σελεσάο κάτσει και χάσει όπως της ζητάνε τότε η Χιλή θα είναι σίγουρα η δεύτερη ομάδα από τις 4 που προκρίνονται από τη ζώνη της Νοτίου Αμερικής στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Και έπειτα θα γίνει μάχη ανάμεσα σε Ουρουγουάη, Κολομβία, Περού, Αργεντινή για τις 2 απευθείας θέσεις και μια του μπαράζ!

Η Ουρουγουάη (26β.) παίζει εντός με την αδιάφορη Βολιβία και με νίκη τσεκάρει το εισιτήριο της, «καπαρώντας» την τρίτη θέση και έτσι Κολομβία (26 β.) και Περού (25β.) που παίζουν μεταξύ τους, αλλά και η Αργεντινή (25 β.) φιλοξενείται στο Εκουαδόρ θα δώσουν μάχη με φόντο τη Ρωσία.

Πάντως, καιροφυλακτεί και η Παραγουάη (24 β.) που υποδέχεται την αδιάφορη και τελευταία Βενεζουέλα.

Ετσι, οι φίλοι της Βραζιλίας θέλουν να δώσουν τη σίγουρη μια θέση στη Χιλή και να ελαχιστοποιήσουν τις πιθανότητες απευθείας πρόκρισης της Αργεντινής, φτιάχνοντας μάλιστα και hashtag στο Twitter το Σαββατοκύριακο που έγινε trend!

Με το #EntregaBrasil και το #EntregaProChile χιλιάδες φίλοι της Βραζιλίας ζητούν την ήττα της ομάδας τους…

Αλλωστε, μετά το 7-1 της Γερμανίας επί της Βραζιλίας το 2014 στο Ρίο οι φίλοι της Αργεντινής το γλέντησαν στους δρόμους, κάτι που δεν ξεχνούν στην χώρα της σάμπα…

To Top